Romantikus és minimalista darabok a Magenta őszi kínálatában

Patinás kollekcióval nyitja az új szezont a Magenta. A Dankó Ágnes tervezte ruhák izgalmas, egyedi megoldásai előhívják belőlünk a NŐT. A kulcsdarabok több stílust követnek, így kölcsönözve eklektikus megjelenést viselőjüknek.

magenta2016ősz (1)

A nemzetközi trendekre reflektálva, a kis szériás kollekciókat gyártó cég egyik idei vezértémája a viktoriánus kort idézi. Újra reneszánszukat élik a harangszabású ujjak, a ruhák elején, szoknyák alján, többféle formában, méretben és elhelyezésben feltűnő fodrok, melyeket ezúttal is jó arányérzékkel vegyített a tervező. A dekoratív elemek mozgás közben életre kelnek, köszönhetően finom matériáknak. A gyönyörű selymekből készült sálgalléros ingek és a kreatív szabászati megoldásokkal felvértezett blúzok, tunikák és egyberuhák könnyedén variálható kulcsdarabjai lesznek az őszi szezon különleges alkalmainak. A romantikusra szabott darabok jól megférnek a minimalista, tiszta vonalak mellett. Ez utóbbiak épp úgy a kollekció domináns részét képezik, akárcsak romantikus társaik. Az egyszerű szabású darabokat a magyar tervező kacér tüllbetétekkel, elegáns hasítékokkal, apró geometrikus mintákkal fűszerezte.

magenta2016ősz (34)

Akárcsak 2015 előirányzott trendjénél, az idei őszi idényben még inkább háttérbe szorul a csőnadrág egyeduralma és lenyűgöző fazonválaszték sorakozik fel a márka kollekciójában. A nadrágok hossza a boka fölé kúszik, száruk bővül, vagy épp fordítva, csípőtől a boka irányába szűkül. A 2016-os őszi trendben az ülepes, vagy átlapolt melegítőnadrág-fazonra hajazó verziók és a kissé maszkulin, szigorúan élre vasalt modellek mellett a pimaszul vagány, egészen bő szárú fazonok is új karaktert adnak megjelenésünknek.

magenta2016ősz (31)

A kreációk gyönyörű őszi színekre építkeznek. A klasszikus fekete és fehér mellett, nemes mélykék, borvörös és az ősz legvagányabb árnyalata, a khaki színezi be a kollekciót. Ez utóbbi igencsak tekintélyt parancsoló, és óriási előnye, hogy jól párosítható nuddal, arannyal, barnával, bézzsel vagy a diszkrét fekete bőrbetétekkel. A brit hadsereg 19. századi uniformisának árnyalata most a legnőiesebb szettjeinkbe és őszi ruhatárunkba épül be.

magenta2016ősz (30)

+ 1 tipp: A gyártó egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kényelmi faktorra: ha az elegáns szettjeinket levetjük, kedvünkre szemezhetünk a márka sportos jegyekre épülő mikro trendjéből is.

www.mgnt.eu , www.facebook.com/magenta.mgnt

magenta2016ősz (26) magenta2016ősz (27) magenta2016ősz (28) magenta2016ősz (2) magenta2016ősz (8) magenta2016ősz (10) magenta2016ősz (13) magenta2016ősz (15) magenta2016ősz (16) magenta2016ősz (20) magenta2016ősz (22) magenta2016ősz (23) magenta2016ősz (24)

Kapcsolódó bejegyzések