Reviczky Gábor és a minőségi kávézás

2017 november 19.
Reviczky Gábor és a minőségi kávézás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A napokban egy nem mindennapi sajtótájékoztatón vehettem részt, ahol bemutatkozott a legújabb hazai kávémárka, a Berger&Co. Hogy mitől lehet népszerű és közkedvelt egy kávé, arra a tulajdonosoktól és Reviczky Gábortól, a márka kávénagykövetétől kaphattunk választ.

Reviczky Gábor színművész régóta a minőségi kávézás szerelmese, aki él-hal a finom pörkölésű, tökéletes kávéért. Arra azonban még ő maga sem számított, hogy a magyar kávéforgalmazó, akivel hosszú idő óta dolgoznak a legkiválóbb ízharmónia megalkotásán, meglepetésként róla nevezi el legújabb kávéját.

Reviczky Gábor_Berger&Co

“Régóta nagy kávékedvelő vagyok, a napjaim csak ezzel indulhatnak és általában ezzel is zárulnak, persze azért közben is lecsúszik egy-kettő. Amikor először kóstoltam a Berger&Co kapszulás kávéit, egyből éreztem, hogy ez más, mint a többi, zamatos volt, tökéletesen kiadta a kávé lenyűgöző ízvilágát. Az én speciális kedvencem 9 összetevőből áll, ezek meghatározott arányai hozzák ki a legjobb aromákat, a megfelelő savasságot, és ami a legjobban tetszik, hogy hosszú órákig nem megy ki az ember szájából az íz.” – mesélte Reviczky Gábor színművész.

Reviczky Gábor_Berger&Co

Eitzenberger Balázs, a Berger&Co társtulajdonosa szerint a minőségi kávézást be lehet úgy szorítani egy kapszulába, hogy az árak alacsonyan maradnak. „Az állandó minőség a legfontosabb számunkra, ezért csak a legértékesebb és legkívánatosabb kávékat használjuk és forgalmazzuk. Első magyar forgalmazóként legfőbb célunk, hogy megismertessük az emberekkel a prémium kávézás élményét. Szerettünk volna a küldetésünk mellé hiteles arcokat választani, így nagy örömünkre szolgált, hogy Reviczky Gábor művész úr a minőségi kávézás hazai nagyköveteként támogat minket. Most egy új terméket, a színművész kedvenc ízvilágát mutattuk be, melyet tiszteletünk jeléül Reviczky Gáborról neveztünk el” – mondta Eitzenberger Balázs, a Berger&Co társtulajdonosa.

Berger&Co

A Berger&Co kínálatában a mindennapi kávékon túl ínyenceknek készült egyedi kávékeverékek is megtalálhatók, sőt a frissen őrölt kávéból készült speciális kávékapszulák még inkább a kényelmes kávézás élményét szolgálják. A cég élen jár a kiegészítők forgalmazásában is, professzionális kávégépeikkel és hangulatos kis csészéikkel koronázzák meg a mennyei pillanatokat.

Kapcsolódó bejegyzések