Reserved kapszula kollekció mutatkozott be a Vogue Travel címlapján

Ritkán van rálátásunk arra, hogyan készül egy élvonalbeli divatlap címlap fotózás, még izgalmasabb mindez, ha éppen egy ukrán Vogue Travel lapszámról van szó. A Reserved jóvoltából most beleláthatunk a kulisszatitkokba.

Az ukrán “Vogue Travel” legfrissebb számában Julie Pelipas, Fashion Director, egy kortárs stílusikon és Instagram influenszer (több, mint 202 ezer követővel), ezúttal a RESERVED 2020-as első kapszulakollekciójának darabjait választotta a címlaphoz és a divatanyagohoz. Pelipas a fotózást egy amerikai útifilm hangulatában álmodta meg és egy nagyon találó címmel látta el: “On The Road”, magyarul “Úton”.

Egy magas nyakú pulóver midi szoknyával párosítva talpig pirosban, pikáns megjelenést ad, egy krémszínű, eco bőrből készült ballonkabát vagy egy sztreccs kötött ruha a klasszikus stílus könnyed és fantasztikus újraértelmezése.

Reserved Vogue Travel

A szabályok egyszerűnek tűnnek – a kevesebb több. Tiszta sziluettek, letisztult szabások és a funkcionalitás kifinomult és elegáns összhatást eredményez. Hogy miért? A nyers szabásvonalak kihangsúlyozzák a ruhadarabok tökéletes arányát, a különféle textúrájú anyagok egyediségét, a fényes és matt darabok különleges kölcsönhatását. A fotózás másik fontos eleme a szín, amelynek szintén kettős szerepe van – nyugodt, krémes és bézs árnyalatok gyönyörűen kiemelik az élénk vörös színeket – a kármintól a meleg paprikaszínen át a borvörösig. Az erős és tisztán körvonalazott sziluett egy modern, dinamikus csavart ad a kollekciónak.

Mindez természetesen a fotózás sztárjának, Anna Shoot, ukrán modellnek is hűen tükrözi a személyiségét az intrikus szélsőségek egymás mellé helyezése miatt. Érzékeny, de ugyanakkor erős. Éber és dinamikus. Nőies és lezser. Egy energikus, modern lány, aki követi a divatot, viszont sohasem kockáztatja meg, hogy a rabszolgájává váljon.

Reserved Vogue Travel

A vadon költői megjelenítése, egy Buick Skylarkkal a háttérben az ukrán fotós, Stephan Lisowski alkotása. Gyakori együttműködője az ukrán Vogue-nak és a Harper’s Bazaar közép-európai számainak – érdemes figyelemmel kísérni munkásságát.

 A ”Vogue Travel” fotózáson dolgozó csapat tagjai:

Képek: Stephan Lisowski
Stylist: Julie Pelipas
Fodrász: Pavel Lotnik
Sminkes: Olga Ostapchuk
Modell: Anna Shut @City Models
Rendező: Marina Sandugey-Snyshkina

Kapcsolódó bejegyzések