Ragyogó fiesta a Marie Claire Fashion Days-en

2017 november 19.
Ragyogó fiesta a Marie Claire Fashion Days-en bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Marie Claire Fashion Days évek óta óriási sikernek örvend, ahol a fiatal magyar tervezők és a szponzorok találkozásából egy egészen különleges rendezvény kerekedik. Ezen a három napon egymás érik a divatbemutatók, játékok, sőt, nem mindennapi együttműködésekre is sor kerül, így például a Ford és a Merő kollekció bemutatójára.

Ford Fiesta_MERO kollekcio_Chic&Charm

A Várkert Bazár termében elegánsan feszít a Ford Fiesta magenta színű gépkocsija, mellette a márka nagykövete, Dobó Kata, aki az eseményre Mérő Péter mesés roséarany flitteres koktélruháját öltötte fel. A Merő kollekció bemutatóját ebben a csodálatos ruhában Dobó Kata nyitotta meg. Az elegáns haut couture ruhák könnyed pasztell hangulatot varázsoltak a kifutóra, és mint a tervezőtől megtudhattuk kollekciója megalkotásában a pasztellszínek és a fémes elemek kombinációja kapott hangsúlyt. „Ruháimmal mindig is a sikeres, lendületes nők elegáns utcai és protokolláris megjelenését erősítettem. Olyan városi nőknek szólnak, akik szeretik a  nőies, egyedi, ugyanakkor nem hivalkodó, darabokat. Az új Fiesta dinamikus és izgalmas stílusvilága is ugyanezt képviseli számomra.”

Ford Fiesta_MERO kollekcio_Chic&Charm

Ford Fiesta_Dobó Kata_Mérő Péter_Chic&Charm

Mindazok számára, akik szeretnek tobzódni a színekben, jó hír, hogy a legújabb Fiesta modell több mint 20 000 variációban vásárolható meg – színek és a belső terek tekintetében. És hogy mit gondol Dobó Kata az új Ford modellről? “Már 8 éve Ford Fiestával járok, gyakorlatilag amióta jogosítványom van, ezt a típust vezetem. Nemcsak azért mert megbízható, hanem mert nagyon csinos és stílusos is. Imádom a színeit, a formáját, hogy csajos és stílusos is. Tudom, hogy egy autót nem hívhatunk fashion kiegészítőnek, de az új Fiesta amennyire csak lehetséges, betölti ezt a szerepet is, amellett, hogy minden extrával felszerelten elvisz bárhová. Örülök, hogy ezen az eseményen egyik kedvenc tervezőm Mérő Péter is csatlakozott a csapatunkhoz, mert az ő kollekciója ugyanezt a sokoldalúságot és időtlen eleganciát sugározza. Ezért is viselem előszeretettel kreációit, legutóbb például a Budapest Noir bemutatóján.”

Ford Fiesta_Dobó Kata_Mérő Péter_Chic&Charm

Ford Fiesta_Dobó Kata_Mérő Péter_Chic&Charm

Kapcsolódó bejegyzések