Ragyogó csillogó kollekció a Essence kínálatában

Csillogó, lélegzetelállító ragyogás – semmi sem teszi az arcot frissebbé és ragyogóbbá. A megfelelő helyen lévő lágy, természetes csillogás az arcot vonzóvá varázsolja. Az essence “glow my mind!” limitált trendkiadás ragyogó megjelenést kölcsönöz az arcnak az év leghidegebb téli hónapjaiban is.

glow roller ragyogás A glow rollerrel másodpercek alatt fényes arany csillogást vihetünk fel az arcunkra és a testünkre. Egyszerűen csúsztassuk a mozgatható labdát az arc csontunkon vagy a mellkasunkon, majd finoman kenjük el az ujjunkkal. Praktikus méretének köszönhetően a glow rollert magunkkal is vihetjük, hogy akár út közben is frissíthessük ragyogásunkat.

image006

sütött highlighter paletta A sütött highlighter paletta friss és ragyogó arcszínt biztosít a szürke hétköznapokon. A hatalmas palettában lévő sütött textúrájú, magas intenzitású árnyalatok elbűvölő módon emelik ki az arc egyes területeit. A highlighter alkalmazható az arcon, kulcscsonton, vagy készíthetünk vele egy átfogó teljes ragyogást.

highlighter ecset Legyen szó az arccsontról, a homlokról vagy az orrnyeregről – a highlighter ecset tökéletes beauty eszköz a highlighterek használatához. A sűrű, rövid sörtéknek köszönhetően tökéletesen keverhetők a púderes textúrák. Ezzel minden smink ragyogó lesz! Igazán szemet gyönyörködtető az ecset is a rozé-arany és pezsgő megjelenésével.

image008

crystal szivacs szett Ez a két kis szivacs igazi mindentudó: a folyékony, a krémes és a púderes sminktermékeket is könnyen és professzionálisan keverik össze, valamint optimális fedést biztosítanak a különböző textúráknak a bőrön. Kristály alakjuknak köszönhetően a szivacsok nemcsak az alapozás elkészítéséhez ideálisak, hanem alkalmasak a korrektorok felvitelére a szem alatti és belső szemzug területeken is.

crystal glow cseppek Egy cseppel is lélegzetelállító, finom rozé-arany ragyogást biztosít a bőrnek. Az alapozóval keverve üde, átfogó fényességet érhetünk el. Tipp: Ha szeretnéd, hogy kényeztetés közben ragyogjon a bőröd, egyszerűen keverj a crystal glow cseppekből a kedvenc testápolóba, hogy a lábad és a karod is ragyogjon- így igazán figyelemfelkeltő lehetsz a partikon is.

Kapcsolódó bejegyzések