Ragyogó ajkak minden alkalomra

2017 március 27.
Ragyogó ajkak minden alkalomra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Most valami olyat mutatunk, ami alapjaiban változtatja meg az ajakfényekről való ismereteidet! A Rimmel London bemutatja az új Oh My Gloss! Oil Tint-et,  melynek innovatív formulája nemes olajokba zárva tartalmazza a mély tüzű pigmenteket. Élvezd a hidratált ajkak csillogását frissítő ultra-ragyogó, olajat tartalmazó, de mégsem olajos érzésű, tiszta színekben.

A színezett ajakolaj a száraz, fakó ajkak elleni titkos fegyvered lehet. Az ultra-könnyű, nem ragacsos, nem kiszáradó textúra az egyedi frissesség és áttetsző árnyalatok kényelmét hordozza magában. Az ajak-ölelő formulában a  kókusz, gránátalma, abesszín olaj és fehér retekmag olaj – együtt a formula 20%-át teszik ki –  harmonikus kölcsönhatása segít az ajkak érzékeny, finom bőrének hidratálásában, ápolásában.

1

Az innovatív, színezett olaj formula tiszta pigmenteket visz az ajkakra, így a végeredmény nedvesen fénylő, ragyogó összhatás.  A színezett pigmentek egységesen oszlanak el a magas olaj tartalomban, így  szépen, egységesen fednek. A formulában található polymerek fokozzák a vakítóan ragyogó végeredményt.

1

Imádni fogod a magas fényű árnyalatokat, amelyek elképesztően jól néznek ki ajkaidon. Fedezd fel a fényes pinkeket: baby-lush Smart Pink #100 és a magenta-tónusú Modern Pinket #300. Kreálj lenyűgöző vonzerőt a Pop Poppy #500-zal, az ínycsiklandozóan figyelemfelkeltő vörössel, vagy adj egy leheletnyi  világos színt Contemporary Coral  #400, vibráló korall árnyalattal. Minden árnyalat ápolja az ajkakat és extra szexi csillogó hatást ad.

2

Rita Ora a nedves, vizes bőrrel tűnik fel a lehengerlő nyomtatott kampányban. Ajkai csillognak, bőrén vízcseppek ragyognak, “mint aki éppen most jött ki a zuhany alól” frizurával. Csábító ajkai a  Pop Poppy #500 árnyalatban tündökölnek, olyan fényes és szexi,  amelyet nem lehet nem észre venni.

Kapcsolódó bejegyzések