Itt a sütőtökös süti ízű kávé!

2021 szeptember 14.
Itt a sütőtökös süti ízű kávé! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Igazi közönségkedvencet hozott vásárlóinak a Nespresso: a Barista Creations Pumpkin Spice Cake kávé ízvilágát a sütőtökös pite receptje ihlette. A Vertuo rendszerhez illő, szezonálisan kapható kávékapszulát a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom aromája határozza meg, melyet az édes sütőtök tesz teljessé.

A Nespresso Pumpkin Spice Cake kapszula egy etiópiai, közép- és dél-afrikai kávékból álló Arabica blend, melynek természetes aromái kellemes őszi hangulatot teremtenek otthonunkban. A kávéban megjelenik a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom fűszeres íze, melyet az édes sütőtök egészít ki.

A blend Arabica kávéi osztott pörkölést kapnak. A brazil kávészemeket világosan és röviden pörkölik, mellyel előcsalogatják az édeskés jegyeket, a blend másik része pedig selymes textúrát ad ennek a Vertuo kávénak. Egy kis tej hozzáadásával a Pumpkin Spice Cake kávé még teltebb és édesebb élményt nyújt, vajas és kekszes jegyekkel.

A tökéletes fűszeres kávéélmény érdekében a Nespresso kávészakértői megosztottak egy receptet, amellyel a Vertuo rendszer tulajdonosai otthon is könnyedén elékészíthetik az őszi időszak egyik legnépszerűbb kávéját.

Nespresso Vertuo Pumpkin Spice Cake 2

Kapcsolódó bejegyzések