Ponty hasalja bagelbe töltve

2017 február 27.
Ponty hasalja bagelbe töltve bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hogy mitől lehet finom egy halas szendvics? Nos, leginkább a minőségi hozzávalók, a szálkamentes hal és az egyedi íz, ami miatt rákattanhatunk a Pulled Ponyra. De hogy mit is tud ez a szendvics, arra Bezerics Dani adta meg a választ.

20170224_184953-webA Töltött Hold Gasztrovíkend keretén belül debütált a Paletta újdonsága, a Pulled Ponty szendvics. A házilag füstölt boglári ponty hasalja, a mákos bagel, a Korosajt krém, a bébi spenót, a fokhagyma kompót és a marinált lilahagyma tökéletes harmóniát alkot a szendvicsben, ami várhatóan a nyár nagy slágere lesz.

IMG_4914_web IMG_4916_web

A Pulled Ponty szendvics először a kesztelyi Palettában lesz kóstolható március 15-től. Második felbukkanási helye Balatonbogláron várható, már április 1-től. De egy terv akkor teljes, ha több részből áll, így a szendvics térhódítása is folytatódik: Bezerics Dani április 29-én nyitja első büféjét Pavilon néven a Keszthelyi Yacht Kikötőben, ahol természetesen főszerepet kap a Pulled Ponty is.

1

Ha te is szeretnéd megkóstolni a 2017-es nyár Beach Food slágerének szánt ötcsillagos balatoni strandételt, akkor nincs más dolgod, mint felkerekedni, és a Balaton partján megállni egy hideg fröccsre és egy Pulled Pontyra.

Kapcsolódó bejegyzések