Pihekönnyű, élettel teli illat

Minden érzékünkkel átélhetjük a pillanatot, a kibontakozó tavasz hangulata elvarázsol minket. Az új Betty Barclay Bohemian Romance női illat éppen ezt a leheletnyi varázslatot idézi fel bennünk. Viselőjét a digitális világtól távoli tájakra ragadja magával, ahol végre szabad lehet és újra harmóniába kerülhet a természettel.

A kényszerek és a felesleges szabályok lerázása, önmegvalósítás és természet felé fordulás – ez a bohém életstílus. A divatban ez az irányvonal a különleges, művészi mintákban, játékos, lágyan eső szabásvonalakban és hozzáillő kiegészítőkben bontakozik ki. Játékos formavilágának és gyengéd illatának köszönhetően a Betty Barclay Bohemian Romance ezt a divatot tükrözi, és nőies romantikájával mindenkit elbűvöl.

BB_BohemianRomance_Mood_Flacon10

Az illatkompozíció friss mandarin, harmatos körte és a rózsaszín bors vibráló, gyümölcsös aromájának életteli nyitányával indul. Az illat a szívillatban teljesedik ki igazán, ahol finom, gyöngyvirágból, jázminból és a virágok királynőjéből, a rózsából álló virágos illatcsokorrá teljesedik ki. Az alapillat puhán kasmírfába és fehér pézsmába ágyazza a kompozíciót.

BB_BohemianRomance_Mood_Flacon2

Romantikus formavilág

A dobozon látható és a parfüm üvegének tartozékaként is megjelenő játékos tollpihe a bohém életstílus szimbólumaként díszíti a csomagolást a türkizkék gyönggyel együtt. Ehhez illik a romantikus, finom rózsaarany tetővel ellátott üvegcse, mely külsőleg is könnyedséget sugall, így adva tökéletes formát illatos tartalmának.

BB_BohemianRomance_Mood_Flacon13

Kapcsolódó bejegyzések