Otthoni kényeztető pihenés

Mi lenne, ha idén egy kicsit másképp gondolkodnánk és a drága, felesleges holmik helyett családtagjaink, barátaink és saját magunk kényeztetése kerülne a középpontba? Olyan programok és apróságok, melyekkel élménydúsabbá és nyugodtabbá tehetjük az év végét és ráhangolódhatunk az előttünk álló, jövő évi feladatokra.

a kenyeztetes a legjobb ajandek

Kikapcsolódásra mindig szükség van, de talán a leginkább a karácsonyt megelőző és az azt követő néhány hétben vágyunk rá a leginkább. Mindenkinél más az a titok, amivel ilyenkor levehető a lábáról: legyen az egy délután egy kávézóban, bolyongás az egyik adventi vásárban. Ami pedig mindig és minden körülmények között telitalálat az, ha valami olyasmit adunk szeretteinknek és magunknak, ami az otthonlétet és az otthoni pihenést teszi még kellemesebbé.

Az otthoni wellness élményét számos illóanyaggal és természetes alapú kozmetikummal tehetjük teljessé. A nagyszülőknek bátran ajánlhatjuk a ligetszépe olajjal gazdagított tusfürdőt és testápolót, hiszen a  tusfürdőben található bio ligetszépe olaj és a bio makadámia olaj keveréke bársonyossá teszi a bőrt, megőrzi természetes nedvességét és védi a kiszáradástól, míg a testápolóban található tápláló shea vaj és tigrisfű kivonat keveréke serkenti az érett bőr anyagcseréjét és erősíti a bőr természetes védekező funkcióját.

a kenyeztetes a legjobb ajandek (3)

A férfiak sem maradhatnak ki az otthoni wellness élményből: számukra a külön nekik kifejlesztett borotvakrémet, borotválkozás utáni arcvizet, tusfürdőt, hidratáló és bőrápoló krémet ajánljuk, ahol az olyan természetes hatóanyagok, mint a mandulatej vagy az aloe vera kivonat bőrbarát és bőrnyugtató tulajdonságokkal ruházzák fel a termékeket. A természetes illóolajok illatkompozíciója pedig kellemesen frissítően hat.

A legkisebbekre is gondolnunk kell, hiszen a babák bőre sokkal érzékenyebb. Az ő bőrük kényeztetésére a Weleda fehérmályva kivonattal dúsított tusfürdőt és a pelenkázás utáni krémet kínál. A gondosan válogatott természetes alapanyagokból készült védőkrém hatékonyan regenerálja az irritált bőrt a pelenka területén.

Akiről pedig végképp ne feledkezzünk meg a nagy év végi hajrában, az bizony saját magunk! Hiszen amíg mi nem vagyunk rendben, és nem tudunk ráhangolódni testben és lélekben az ünnepekre, addig másoknak sem tudunk segíteni, hogy ezt megtehessék.

Kapcsolódó bejegyzések