Őszinte szerelmes dalok Valentin napra

2017 február 14.
Őszinte szerelmes dalok Valentin napra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Valentin nap apropóján érkezzen néhány zenei előadó, aki a szerelem csodálatos érzését szirupos maszlag és rózsaszín köd nélkül is képes volt előadni. Velük talán ez a nap is emelkedettebbé válhat.

Az év eddigi legnagyobb durranása kétségkívül Ed Sheeran-nek köszönhető: az énekes egyszerre debütált két számmal, amelyek azóta is lejátszási és letöltési rekordokat döntögetnek. A „Shape Of You” egy érzéki, egzotikus szerelmes dal, amely egyszerre hajt fejet a szeretett nő és teste előtt. Ez a dal minden romantikus lelket és kőszívű embert megmozgat majd. Az új lemezig pedig nem kell sokat várni: március 3-án debütál „÷ című lemeze.

James Blunt legújabb, „Love Me Bettercímű dala arról a férfiról szól, aki sérült szívét hátrahagyva inkább a testiségre koncentrál. A dal a március 28-án megjelenő „The Afterlove” előfutára.

Ha valaki azt bizonygatja nekünk, hogy bármikor elkapna egy kézigránátot a kedvünkért, ugrana egy vonat elé, vagy ne adj Isten, vetné magát egy bárd alá, akkor elég jó eséllyel szimpatizál velünk. A Hawaii-i énekes szerelmes dalai szenvedélyesek, őszinték, gigantikusak és egyszerűen lehetetlen őket kiverni a fejünkből. Azt pedig ne felejtsük el, hogy Bruno Mars május 30-án élőben vall szerelmet a magyar rajongóknak a Budapest Arénában olyan klasszikusokkal, mint az említett „Grenade”, a „Just The Way You Are”, vagy az új albumon elérhető „Versace On The Floor”!

Ha szeretnénk egy kicsit kevésbé felkapott, ám nagyszerű zenét hallgatni, akkor Jason Mraz szerelmes számait nekünk álmodták meg. Az „I Won’t Give Up”, az „I’m Yours” és a „Geek in the Pink” öt-tíz év után is arra ösztönöz, hogy ha hangosan nem is, de magunkban dúdoljuk őket, az pedig már csak a hab a tortán, hogy az énekes március 14-én, épp egy hónappal a szív ünnepe után látogat el hazánkba és tart egy bensőséges hangulatú koncertet a Budapesti Kongresszusi Központban.

Ha pedig még egyszerűbb megoldást szeretnétek, az alábbi lista egy estényi Valentin-napi zenét tartalmaz: http://spoti.fi/2kpEfZC

Kapcsolódó bejegyzések