Merész minták, őszi színek köszönnek vissza a Kazar új kollekciójában

2018 szeptember 4.
Merész minták, őszi színek köszönnek vissza a Kazar új kollekciójában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Intenzív színek és merész minták, állatmotívumok, tüskék és láncok a táskákon, érdekes kialakítású és magassarkú cipők – csak hogy néhányat említsünk azok közül a vezető divatirányzatok közül, amelyeket a Kazar kollekció tervezői alkalmaztak.

Az elkövetkező hónapok nem engedik, hogy unatkozz! A divathetek kifutóit intenzív, kifejező motívumok jellemzik: állat és növény motívumok, jellegzetes fém díszek, csillogó anyagok számtalan varációban. A Kazar tervezői az új szezon kollekcióját a legújabb trendekhez igazítják és ügyesen ötvözik a márkára jellemző formavilággal.

Kazar ősz

Mindez Ina Lekiewicz – világhírű tervező, divatszerkesztő és kreatív igazgató, aki első kampányát hozta létre a lengyel piacon a Kazar számára – által készített divatos fotókon is látszik. A kreatív lookbook-ot egy videó kíséri, mely bemutatja a Lionheart Media által létrehozott őszi inspirációkat.

Őszi színek, meglepő minták hölgyeknek

A Kazar új kollekcióját határozott színek jellemzik: nagyon nőies bordó, sárga, melyek mellett nem lehet közömbösen elmenni, valamint különböző kék árnyalatok, matt és csillogó kivitelben. A színek mellett az anyagok is kulcsfontosságú szerepet játszanak. A lakkozott bőr színmélysége ebben a szezonban a fényes réteg alá rejtett fémes, divatos bordó színű anyagnak köszönhetően mélyebb lesz. Az intenzív sárga vagy matt sárga színű kígyóbőr motívum minden kreációt karakteresebbé tesz. A geometrikus motívummá préselt felületen található holografikus arany egy újabb erőteljes stílusjegy, amely biztosan nagy érdeklődést kelt majd.

Kazar ősz

Kazar ősz

A kollekciót további igen erőteljes részlet teszi meg jellegzetessé: övtáskák, kúp alakú sarkak, klasszikus cipőkre és táskákra helyezett piercing mintájú díszek, vagy madzagból szőtt minták. A mindennapos kreációk megalkotásakor az „i”-re a pontot órákkal, sálakkal, övekkel vagy pénztárcákkal helyezzük fel.

Városi megjelenés az uraknak

A mindennapos klasszikus megoldásokat kereső vásárlók a népszerű tornacipőket, valamint fűzős és nem fűzős magas szárú cipőket választják. A kollekcióban használt színeket a város utcái ihlették, ezért sok szürkével, barnával, khakival, sötétkékkel, valamint egymással kontrasztban lévő feketével és fehérrel találkozhatunk.

Kazar ősz

A városi ihlet a felhasznált anyagokban és textúrákban is fellelhető, például a városi építészetet idéző háromdimenziós mintákban, a bőrbe nyomott terepmintás motívumban, vagy abban, hogy a cipők felületén gumi található. A kollekcióban felhasználásra kerülnek a korábban csak a funkcionális ruhák és tartozékok esetében használt anyagok – a neoprén és a vastag vászon, melyek a Kazar kollekciójában most a klasszikus modelleket egészítik ki. A karakteres cipőket kedvelőinek biker boots stílusú lábbelit kínálnak. A tartozékok, mint az órák, táskák, övek és pénztárcák gazdag kínálatának köszönhetően a férfiak is könnyedén teljessé tehetik megjelenésüket.

Kapcsolódó bejegyzések