Őszi sminktippek egyenesen a Rimmel Londontól

2020 november 25.
Őszi sminktippek egyenesen a Rimmel Londontól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Rimmel eddig sem fukarkodott a színekkel, a mostani, őszi-téli palettákban pedig megmutatja, mennyire könnyen és egyszerűen készíthetünk magunknak egy trendi sminket.

Ehhez nincs is másra szükségünk, mint egyre a négy új Mini Power Palettából. Az erősen pigmentált szemhéjpúderek mellett bársonyos highlightert és irizáló rúzst is találsz a palettában. A krémes, fényes ajakkrémet akár a szemhéjra is felvihető.  A csodás árnyalatokkal könnyedén kiemelheted a szemed, a highlighterrel pedig ragyogást k ölcsönözhetsz arcodnak. Finom fényt adhatsz ajkaidnak a palettában található fényes ajak krémmel, melyet akár a szemhéjadra is felvihetsz, ha trendi vizes hatást szeretnél elérni.

Rimmel

A Rimmel Wonder’Last Eye brow Tint 0,1 m-es hegye lehetővé teszi a hajszálvékony vonalak rajzolását, illetve azonnal kitölti a hiányos részeket. A természetes tónusú pigment finoman színezi a szemöldök szálait. A beépített kefével a legrakoncátlanabb szálakat is megigazíthatod.

Rimmel

A Rimmel Oh my Gloss Plumper szájfény üveghatású fényével és minden b őrtónushoz passzoló árnyalatával biztosan Téged is elkápráztat. A fahéj, a kámfor és a paprika kivonat gyönyörűen megemeli az ajkakat, melyek azonnal teltebbnek látszanak.

Rimmel

A Rimmel Lasting Extrémé Matté ajakrúzsok 8 lenyűgöző árnyalatban érkeznek. A kollekcióban találhatóak nude, illetve élénk színek is, melyek mindegyike olyan pigmentált, hogy már első felvitelre is telt színt biztosít az ajkaknak. A formulának köszönhetően nem szárít és hosszan fennmarad az ajkakon.

Kapcsolódó bejegyzések