Az örök darab – fesztiválra is farmerben!

Szinte elképzelhetetlen, hogy ne lenne legalább egy farmerdarabunk, hiszen elnyűhetetlen, kényelmes, divatos, és rendkívül fiatalos. Talán éppen ezért lett a fesztiválok kedvenc ruhadarabja, te is ebben mész bulizni?

Persze már nem csak a klasszikus denim színben gondolkodhatunk, mert a színes farmerek is nagyon kedveltek. Érdemes akár többet is begyűjteni belőlük, hogy hangulatunknak megfelelően cserélgethessük.  Az idei nyári szezonban az Answear márka újraértelmezte és megújította az ikonikus ruhadarabot. A farmer árnyalatai, a klasszikusak mellett, a kéktől a szürkéig még változatosabb színeket sorakoztatnak fel.

Answear farmer

A fehér szín a napbarnította bőrt merészen kiemeli, és remek alapot teremt, hogy kitűnj finom megjelenéseddel a tömegből. Az alapdarabokat mintás felsőrészekkel, díszített, hangsúlyos színű, valamint visszafogott, egyszerű fazonú ingekkel kombinálják.

Answear farmer

A vintage stílusú, elegáns pántos ruhák, a 40-es évek táncparkettjéra repítenek minket. A légies szoknyák és ruhák nagyszerű választásnak bizonyulnak a forró hétköznapokon. Az Answear márka dizájnerei millió farmer verziót terveztek – a klasszikus minitől a különböző maxi változatokig. Egy igazi trendkövető divatikon szekrényében ott van egy klasszikus és egyben univerzális farmer dzseki – melyet többféleképpen, változatos stílusokban viselhet. Sportosan, lezseren, de akár egy esti programhoz koktél ruhával is tökéletes választás.

Answear farmer

Amióta a farmer meghódította a divat világát, minden szezonban ki tud harcolni magának egy ikonikus trend szerepet! Most az Answear.hu-n elkezdődött a Denim fesztiválszezon, ahol remek kedvezmények is megörvendeztetik az ide látogatókat!

8S1A0010R

Kapcsolódó bejegyzések