NUXE a lenyűgöző száraz olaj

2017 május 3.
NUXE a lenyűgöző száraz olaj bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az elmúlt időszakban egyre több száraz olaj jelent meg a piacon, így egyre többen ismerhetjük meg az olajok jótékony hatását, és térhetünk át a bőrápolás egy új módszerére. A száraz olajok közül most a Nuxe új bőrápoló olaját szeretném bemutatni nektek.

A Nuxe Franciaországban a nők kedvenc száraz olajának számít, ami nem csoda, hiszen nem csak az illata lenyűgöző, de hatóanyagainak köszönhetően ápoló hatása is kiemelkedő. Az olajat többféle módon is használhatjuk: testre és hajra egyaránt alkalmas.

nuxe

Nem csupán antioxidáns hatása miatt szerethetjük nagyon, de bizonyítottan 30%-kal képes csökkenteni a terhességi csíkok vagy más okból jelentkező striák jellegét. Kellemes textúrája miatt próbáljuk ki a karokon, lábakon, combokon, a dekoltázsok,  illetve a has tájékán.

Ha a hajunkat szeretnénk ápolni, akkor alkalmazhatjuk pakolásként vagy formázóként. Egy biztos, a hajunknak lenyűgöző fényt és kellemes parfümös illatot kölcsönöz. Néhány tény hatékonyságáról: +71% puhaság, +87% helyreállító hatás, +104% hajlékonyság, +102% védő hatás, + 81% ragyogás.

Nuxe HP száraz olaj 100ml ÚJ_web

És mi a hatékonyság titka?

A Nuxe egy igazán értékes virágból nyeri ápoló olaját, és ez nem más mint a Japán kamélia. Ez a különleges virág a Dél-Koreában terem, Csedzsu-szigetén, és a természet 7 csodájának egyikeként tartják számon. A gésák számára ez a virág szimbolizálja az abszolút szépséget, de nem csak a színe, az illata és a szépsége az, ami elbűvölővé teszi ezt a virágot, de gazdag Omega 9 forrás is, ezen kívül fitoszterolokban gazdag. Mindezek eredményeképpen kiemelkedően táplál és anti-aging hatással bír.

Értékes növényi olajból készült (makadámdió, mogyoró, borágó, édes mandula, kamélia és orbáncfű). Az „arany” verzió a minden nőben rejlő istennőt ünnepli. Nagyon finomra őrölt, ásványi-eredetű gyöngytartalmának köszönhetően egyetlen lépesben kiemeli a bőr és a haj szépségét. A Nuxe Huile Prodigieuse 100 és 50 ml kiszerelésben kapható, továbbá az arany ragyogással rendelkező csillámos változattal a nyári ragyogásra készülhetünk vele.

Nuxe HP OR arany-csillámos száraz olaj 100ml ÚJ_web

Mindent tudsz a Nuxe-ről?

„A NUXE filozófiája mögött a nővényvilág iránti csodálatom áll: felfedni a növények lenyűgöző erejét és a bőr szépségének szolgálatába állítani. A NUXE lényege: a természet ereje az érzékek kényeztetésével elegyítve.” – Aliza Jabés, a NUXE Group alapítója és elnöke.

A NUXE és Aliza Jabés története egymástól elválaszthatatlan. A neves párizsi Sciences Politiques University elvégzése után MBA fokozatot szerzett a New York University Marketing and Finances szakán. Motiváltsága és vállalkozó kedve hamar arra az elhatározásra bírta, hogy a saját útját járja. A növények csodálatos erejében való hitétől inspirálva, illetve kutató gyógyszerész édesapja által kapott meggyőződésétől vezérelve, mely szerint a legjelentősebb terápiás felfedezések forrása a növényvilág, Aliza Jabés elhatározta, hogy létrehoz egy természetes alapanyagokból készült kozmetikai márkát. E kezdeti időszakban, a 90-es évek elején rátalált Párizsban a NUXE kis kutató-fejlesztő laboratóriumára, amelyet kiindulásként használt fel cége megalapításához. Egy olyan kifinomultan nőies, természetes kozmetikai márka létrehozásához, amely szigorú gyógyszerészeti szakismereten alapul. Ez a NUXE születésének története. Egy csodálatos kaland a kozmetika világában, amelyet a Természet és a Luxus inspirált…

BEAUTY-NUXE-QA-A2

A TERMÉSZET, MINT INSPIRÁCIÓ: A NUXE filozófiájának középpontjában a növények állnak. A kék lótuszvirág, a mályva, a kalendula, a mimóza, a jázmin és egyéb növények értékes magjai.

ELÉRHETŐSÉG, MINT FONTOS CÉLKITŰZÉS: A leghatékonyabb készítmények nem mindig a legdrágábbak… A NUXE egyik fő célkitűzése, hogy vevőinek csúcsminőségű bőrápolási termékeket nyújtson elérhető áron.

ÉRZÉKSZERVEKRE GYAKOROLT HATÁS: A NUXE nagy hangsúlyt fektet a termékek élvezetes használatára, az elbűvölő textúrákra, a kellemes illatokra és a varázslatos nevekre. Annak érdekében, hogy a termékek aktív hatóanyagai maximálisan ki tudják fejteni hatásukat, a termékeket rendszeresen kell használni. A termékek élvezetes használata ezért létfontosságú.

Kapcsolódó bejegyzések