Nutricentials termékekkel a bőr könnyebben alkalmazkodik

2021 január 25.
Nutricentials termékekkel a bőr könnyebben alkalmazkodik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Nu Skin egy vadonatúj termékcsaláddal kezdi az évet. Olyan termékeket készített, amik megvédik a bőrt a szennyezés, a napsütésnek való túlzott kitettség, a monitor előtt eltöltött túl sok idő, sőt a hektikus életforma hatásaitól.

A környezeti ártalmak a bőröregedés jeleinek korai megjelenéséhez, fakó arcbőrhöz, elzáródott pórusokhoz és sok más egyéb, nem kívánatos bőrproblémához vezethet. A Nu Skin számára nem csupán az volt a kihívás, hogy egy olyan termékvonalat hozzon létre, amely segít ezen problémák megoldásában, hanem az is, hogy ezzel a megoldással kiemelkedjen a tömegből. A megoldás a Nutricentials termékcsalád lett.

nu-skin-nutricentials-product-images (38)_edited

“Az új termékeinkben található egyedi bioadaptív növényi komplex kulcsfontosságú. Ha kellően magas koncentrációban alkalmazzuk, ami mind az öt krémünkre és az erőteljes szérumunkra is igaz, a növényi kivonatok kombinációja segít a bőrnek alkalmazkodni a környezetéhez, és védelmet biztosít a mindennapi kihívásokkal szemben. Ez egy hihetetlen áttörés.” – számolt be az eredményekről Florence Godet, Nutricentials Termékmenedzser.

Nutricentials,Bottle,To Be Clear,pure,cleansing,gel,Hydraclean,creamy,cleansing,lotion,Day Away,micellar,beauty,water,In Balance,pH,balancing,toner,Here You Glow,exfoliating

Az innovatív tudománynak köszönhetően a Nu Skin öt, extrém körülmények között is növekedni tudó növény  – a Jerikó rózsája, a Chaga gomba, a szibériai ginzeng, a maral gyökér és a sarkvidéki gyökér -kivonatait használta fel egy bioadaptív növényi komplexszé. Az ötlet egyszerű. Amikor a nem lemosandó termékek egyikét hozzáadjuk a bőrápolási rutinunkhoz, segítünk a bőrünknek alkalmazkodni saját környezetéhez, így sugárzó és ragyogó marad, még akkor is, ha a fent említett kihívások valamelyikével kell szembenéznie. Ez olyasmi, amit korábban soha nem láthattunk egy bőrápoló termékcsaládban.

Kapcsolódó bejegyzések