“Neo-noir chic” Studio kollekció a H&M-től

2018 szeptember 8.
“Neo-noir chic” Studio kollekció a H&M-től bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kollekciót az 1990-es évek kultikus sorozata, a Twin Peaks inspirálta, és egyaránt megtalálhatók benne a nőies statement darabok, valamint a férfigardróbból “kölcsönzött” klasszikusok.

Az ötvenes évek filmikonjai, az egész korszakot meghatározó stílusukkal szintén nagy hatással voltak a kollekcióra, melynek kulcsdarabjai a kényelmes, puha kötöttek, határozott szabású farmerek és kabátok, valamint az elegáns, blúzok és ruhák.

A kollekció olyan klasszikus darabokat tartalmaz, mint a motoros dzseki, a felhajtott farmernadrág, a puha, kötött garbók, nyaknál megkötős blúzok és a bodycon ruha. Az életlen, absztrakt hatású színárnyalatok, valamint a fotóprintek szintén David Lynch fantáziavilágának hangulatát tükrözik.

„A H&M Studio kollekcióknál mindig játszunk a feminin és maszkulin darabok és stílusok összemosásával, ebben az évben pedig mindezt még egy kis 50-es évek és David Lynch hatással is kombináltuk: ultranőies darabokhoz adtunk férfias részleteket, valamint megalkottuk a szuper-klasszikus darabokat is, így mindenki a saját stílusára szabhatja az outfitjeit.” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M vezető designere.

A H&M Studio limitált kollekciója a szezonnak megfelelő kulcsarabokat kínál egy tavaszi-nyári, valamint egy őszi-téli kollekcióban. A Studio saját tervezői csapata, egy adott téma köré építve és az aktuális trendeket figyelembe véve alkotja meg a szezon kulcsdarabjait, melyek limitált mennyiségben kerülnek a kiválasztott üzletekbe, és kaphatók online.

A H&M idei őszi-téli Studio kollekciója szeptember 6-tól kapható a Váci1-es üzletben és online.

Kapcsolódó bejegyzések