Ne félj a színektől! A nyár ezer árnyalatban ég!

Ezen a nyáron egyáltalán nem kell határt szabnod az öltözködésednek, az különféle árnyalatok és minták könnyedén megférnek egymás mellett. A színek hatalmas erőt hordoznak magukban, ne félj használni őket! Az Answear színes öltözködési tippjei következnek!

A színek jelentéssel bírnak!

Minden színnek van egy mélyebb jelentése és az árnyalatok, amiket viselünk, árulkodnak a hangulatunkról, problémáinkról és szükségleteinkről. Ha erőt és magabiztosságot sugároznál, válassz pirosat. Ha vonzó és ellenállhatatlan akarsz lenni, húzz kéket, nem hiába használják előszeretettel ezt a színt az üzleti életben is.

Színkód

Utóbbit kombinálhatod szürkével, ezzel kihangsúlyozhatod előnyeidet és kifinomultságodat. A szociálisan és emocionálisan érzékenyek imádják a sárgát és narancssárgát viselni, nagy sikerük lesz olyan közegben, ahol gyerekekkel találkoznak, hiszen számukra ezek a színek a játékosságot, a vidámságot sugallják. A zöldet főleg a nagyvonalú és kiegyensúlyozott emberek hordják – bátran kapd fel, ha azt akarod, hogy őszintének és nyugodtnak tűnj.

Színkód

A kiegyensúlyozottsággal és jószívűséggel sokszor a bronz árnyalatokat azonosítják, azonban olykor a konzervatív és unalmas jelzők is jellemzőek a hasonló színeket viselőkre – pont ezért csak keveset viselj belőle és mixeld más árnyalatokkal. A fehér a tisztaságot jelenti, sokszor ünnepekhez kötik viselését és rendkívüli módon kiemeli a bőrszínt, így nem árt, ha óvatosan bánsz vele. Feketével kombinálva időtlen és elegáns megjelenést nyújt. A luxus és jólét színe pedig  a lila: például egy partira, eseményre tökéletes választás egy ilyen árnyalatú ruha.

Hallottál már a colour-blocking-ról?

Ha szeretnél egy hatásos belépőt, ez a trend kedvezni fog neked.  Vonzzák a szemet és kiemelnek a tömegből. Nincs is jobb módja, hogy energikus és jó hangulatú szettet varázsolj magadnak, mint az, ha kontrasztos árnyalatokat társítasz össze.

Színkód

Azonban néhány szabályt itt is szem előtt kell tartanod! Mindenekelőtt válassz komplementer színeket, amik harmonizálnak egymással. A sárga jól mutat a lilával, a narancs a kobaltkékkel, a pink pedig a pirossal. Hagyd, hogy a színek irányítsák a megjelenésed és bánj óvatosan a fazonokkal. Bízd magad a fantáziádra, hagyd, hogy a stílusod átvegye az irányítást: egy lefelé bővülő szoknya blúzzal, nadrágkosztüm egy nagyobb kézitáskával, oversized kabát egy cigarettanadrággal, csak néhány tuti tipp, amivel elindulhatsz. Találd meg a saját színkódod és hagyd, hogy azzal azonosítsnak.

Színkód

Kapcsolódó bejegyzések