Napfényes ragyogás a Piaget új kampányában

A Piaget 2018 kampányához olyan nagy neveket kért fel, mint a divatfotós Mert&Marcus és a topmodell Doutzen Kroes. Közös munkájuk az életet, a napsütést élteti.

A Piaget életfilozófiája szerint „Mindig az élet napos oldalán sétálj!” tökéletesen megmutatkozik ebben a kampányban is. A Piaget nő bárhová is megy, magán viseli a Nap örökkön éltető energiáját és a vidám pillanatokból származó felszabadító boldogságot.

Az új kampányfotózás során ezt az életérzést adták vissza a fotóművészek Doutzen Kroes topmodell segítségével. Viszontláthatjuk a Piaget-nőt, aki gyönyörű, sugárzó és nőies. Szilárd személyisége egyedülálló stílusában fejeződik ki, miközben magától értetendő eleganciával viseli a Piaget ékszereket és órát

Az erőteljes és színes fotóikról ismertté vált fotósok látásmódjukat most a Piaget életfilozófiájához igazították. Erőteljes stílusuk Doutzen Kroes szabadszellemű egyéniségével párosult, így jött létre az a fotókampány, amely magán viseli Ibiza csodálat légkörét, a szabadság megélésének minden pillanatát, miközben napfényben fürdik minden pillanat.

Kapcsolódó bejegyzések