Modern klasszikusok: már itt a Thomas Sabo őszi újdonsága

2021 július 26.
Modern klasszikusok: már itt a Thomas Sabo őszi újdonsága bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Júliusban már megjelentek a Thomas Sabo őszi ékszerei, így elhoztam a legszebbeket, hogy együtt  csemegézhessük ezek között a modern klasszikusok között.

A kézzel készített kifinomult ékszereket filigrán vonások és részletgazdag tervezés jellemzi, emellett pedig a darabok tartósságára is kiemelt hangsúly került. Ebben a kollekcióban a 925 Sterling ezüst, a klasszikus THOMAS SABO DNS-e kerül előtérbe a fényesen csiszolt vagy feketített ékszerek esetében.

THOMAS SABO_STERLING SILVER_2

A Pearls & Chains kollekcióban szemetgyönyörködtető elemként jelenik meg a hangsúlyos láncszemek és a fehér, tenyésztett, édesvízi gyöngyök kontrasztja. Ezt a megoldást mind a nyakláncokon, a fülbevalókon, illetve a karkötőkön is megtaláljuk. A THOMAS SABO innovatív módon értelmezi újra a klasszikus ékszer fogalmát kontrasztos elemek stílusos implementálásával.

THOMAS SABO_STERLING SILVER_8

A kollekciót a gravírozható ékszerek teszik teljessé. A szív és az érmék gyűrűkön, medálokon és fülbevalókon jelennek meg, továbbá személyre szabható szemes láncok és karkötők állnak a kollekció középpontjában.  A kollekció modern minimalizmusát tökéletesen bemutatja a zabla és horgony motívumban végződő lánc és a csillogó 925 Sterling ezüst használata.

THOMAS SABO_STERLING SILVER_7

A 925 Sterling ezüstből készült Sparkling Heritage kollekció az ikonikus THOMAS SABO design előtt tiszteleg. A fókusz a kézzel megmunkált cirkónia köveken van: a rivière karkötőn baguette csiszolású, a fülbevalókon precíz nyolcszög, a gyűrűkön pedig beágyazva ragyognak fel a csodálatos kövek.

THOMAS SABO_STERLING SILVER_6

A THOMAS SABO Sterling Silver kollekciója a legmagasabb szintű tervezés, a mesteri munka és a precízitás nevében született meg. A folyamatosan növekvő TS EXCLUSIVE portfólió részeként, a 2021-es őszi/téli kollekció minden darabja elérhető lesz Magyarországon Július 8-tól a THOMAS SABO online shopjában, a www.thomassabo.com-on.

THOMAS SABO_STERLING SILVER_3 THOMAS SABO_STERLING SILVER_5 THOMAS SABO_STERLING SILVER_AW21_STILL_edited

Kapcsolódó bejegyzések