Mitől lehet vegán egy kozmetikum? A FA sajtóeseményén erre is fény derült!

2018 február 6.
Mitől lehet vegán egy kozmetikum? A FA sajtóeseményén erre is fény derült! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy különleges sajtóeseményen jártam nemrég, amely két szempontból is izgalmas volt. A Tropicarium különtermébe szervezték, amelynek medencéje okozott némi meglepetést, de erről majd később mesélek. Másfelől, vegán termékekkel ismerkedhettünk meg, amelyek a FA kínálatában újdonságnak számítanak.

A sajtóesemény szlogenje így hangozott: „Repítsd el érzékeidet egy csodálatos utazásra a FA inspiráló illataival!” Az új termékeket ugyanis három egzotikus sziget ihlette meg, Bali, Fiji és Hawaii. A termékek mind csomagolásukban, mind illatukban ezeket a különleges helyszíneket idézik meg számunkra. Elég csak egy kellemes zuhanyt vennünk a Fa Island Vibes Fiji Dream Tusfürdővel, a görögdinnye és aés ylang- ylang illat egy pillanat alatt Fiji szigetére repít képzeletben. Éppen így Fa Island Vibes Hawaii Love Tusfürdői, amelyek az ananász és a törpe hawaii rózsa frissítő tengerparti illatával vesznek le a lábamról.

Fa Island Vibes termékek_ChicAndCharm

Szörfölj télen, nyáron!

A sajtóeseményen azonban nem csak a termékeket ismerhettük meg testközelből, hanem egy kicsit betekintést kaptunk abba is, hogy milyen marketing eszközöket használ a cég a márka népszerűsítésére. Az már szinte köztudott, hogy a FA arca és legfőbb népszerűsítője Maya Cabeira világhírű szörfös, aki a mostani kampányban is aktívan részt vesz.

Fa Island Vibes termékek_ChicAndCharm

Ember a vízben!

A gerilla marketing részeként Budapesten is feltűnt egy fura szörfös hóna alatt egy szörfdeszkával – no nem Maya –, aki becsatangolta a fővárost. Sokan találkoztak vele, talán emlékeztek, hogy én is összefutottam vele a Vörösmarty téren. Nagy meglepetésünkre most a Tropicarium cápákkal teli medencéjében bukkant fel… szólhattak volna neki, hogy etetés előtt 2 órával a cápák nem túl barátságosak… de így tényleg nagyon izgalmas volt a találkozás vele. Állítólag még összefuthatunk vele a következő hetekben, hónapokban, mert újabb őrültségekre készül!

????????????????????????????????????

??

????????????????????????????????????

Trópusi kalandok Budapesten

Az esemény egy másik izgalmas pontja a Hula táncosok voltak, akik nagyon szép előadást adtak, csodálatosan táncoltak. Több izgalmas programban lehetett részt venni, így én például fotózkodtam egy ara papagájjal, egy színes, karibi hangulatot keltő fotófal előtt, de ezen kívül még giffie-s és bumeráng fotókat is lehetett készíteni. Rég vettem részt egy ennyire interaktív eseményen, szóval szuper volt minden pillanata.

??

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Óh, azok a vegán termékek!

Most pedig essen néhány szó arról, hogy a kellemes illatú, színes termékek miért is olyan izgalmasak és ígéretesek. A FA márka életében ez az első alkalom, hogy vegán termékeket mutat be. A vegán logóval ellátott tisztálkodó szerek esetében az összetevők nem tartalmazhatnak húst, halat, baromfi termékeket, állati mellékterméket, tojást vagy tojástermékeket, tejet vagy tejtermékeket, mézet vagy méhészeti termékeket. Nem tartalmazhatnak ismert állati eredetű genetikailag módosított élőlényeket (GMO) vagy géneket, amelyek az összetevők vagy késztermékek előállításához használatosak.

Fa_Island_Vibes_vegan_termekcsalad

Miért jó mindez nekünk?

Mert a vegán bőrápoló termékek különösen ajánlottak a különféle állati eredetű táplálék intoleranciákkal küzdők számára is. Leggyakrabban az ilyen típusú érzékenységi reakciók első tünete a kellemetlen bőrelváltozások, a bőrszárazság, a viszketés vagy éppen a kiütések megjelenése. Ha például tejérzékeny vagy, akkor azzal is védheted bőrödet, hogy vegán terméket használsz, így elkerülhetőek a nem várt irritációk, kereszt reakciók.

Fa_Island_Vibes_vegan_termekcsalad

Játssz te is az utazásért!

A Fa Island Vibes termékek esetében még egy nagyon szuper akcióban is rész vehetünk: Ha 2018.01.15. és 2018.04.30. között vásárolunk legalább 2 darab bármilyen faterméket egyszerre, és regisztrálunk a www.fapromo.hu oldalon, megnyerhetjük a fődíjat, a 2 személyes utazást Hawaii, Fiji vagy Bali szigetére, vagy a nyerőpillanatos nyeremények egyikét!

Kapcsolódó bejegyzések