Miért szeretjük annyira a C-vitaminos bőrápolókat?

Tudtad, hogy a C-vitamin nem csak a szervezetünk nélkülözhetetlen vitaminja, de a bőrünkön alkalmazva is számos jótékony hatással bír?  Például semlegesíti az öregedésért felelős szabadgyököket és belülről tölti fel a ráncokat.

Azt már Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas felfedezése óta tudjuk, hogy a C-vitamin az egyik legfontosabb vitaminunk, amely nélkülözhetetlen a szervezetünk egészséges működéséhez. Elősegíti a regenerációs és gyógyulási folyamatokat, támogatja a normál anyagcserét és fokozza a fertőzésekkel szembeni védekező képességünket.

Belsőleg történő alkalmazása mellett bőrünk is meghálálja, ha C-vitamin tartalmú arcápolóval gondoskodunk róla nap mint nap. Életmódunkból adódóan egyre nagyobb környezeti terhelés ér bennünket: az UV-sugárzás, a légszennyezés, az elektroszmog és a dohányzás hatására szabadgyökök keletkeznek, amelyek oxidatív stressz idéznek elő, így a bőr idő előtti öregedése felgyorsul, fénytelenné válik, valamint megjelennek a ráncok is.

Eucerin C vitamin

A C-vitamin olyan erőteljes antioxidáns, amely semlegesíti a szabadgyököket és erősíti a bőr saját védelmi rendszerét. Kulcsszerepet tölt be a sejtekben zajló kollagéntermelésben, ezáltal erősíti a bőr struktúráját és késlelteti az öregedés jeleit.

Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum innovatív csomagolásának köszönhetően a 10%-os tisztaságú C-vitamin frissen aktiválódik az első használatkor, így célzottan hat a bőröregedés előjeleire, feltölti a ráncokat és bársonyos üdeséget kölcsönöz. A kis molekulatömegű hialuronsav hatékony hidratáló, mely kisimítja a ráncokat a bőr külső rétegeiben. A licochalcone A bizonyított hatású antioxidáns, mely a C-vitaminnal együttműködve semlegesíti az UV- és a nagy energiájú látható fény által létrehozott szabadgyököket.

Eucerin C vitamin

Aktiválj!

Távolítsd el a védőfóliát, nyomd meg a gombot és rázd össze az adagolót, hogy a C-vitamin por elkeveredjen a kis molekulatömegű hialuronsavat és licochalcone A-t tartalmazó szérummal. A formula 21 napig megőrzi maximális hatékonyságát.

Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum

  • Öregedésgátló szérum 10% tiszta és frissen aktivált C-vitaminnal
  • Erősíti és simává teszi a bőrt, miközben feltölti a ráncokat
  • Hialuronsavat és licochalcone A-t tartalmaz
  • Gyorsan beszívódik, kiváló sminkalap
  • Nem mitesszerképző, enyhén illatos
  • A bőr már hét nap alatt láthatóan frissebbé és ragyogóbbá válik
  • Minden bőrtípusra

Kapcsolódó bejegyzések