Mesés ékszerek és órák a Fashionwatch kínálatából

Fényűző karácsonyi díszek közé érkezem a Camponában, ahol a frissen megnyílt Fashionwatch üzletét látogatom meg. Ebbe az ékszerdobozban a város egyik legbővebb ékszer és óra választékát kínálják, így karácsony előtt mindenképpen érdemes volt felmérnem a kínálatot, hogy a legszebbeket kiválaszthassam magamnak és szeretteimnek.

A divatékszerek és márkák egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy a legújabb fazonok és trendek alapján választhatunk magunknak gyűrűket, nyakláncokat, órákat. A változatos stílusok és hangulatok szinte minden korosztálynak tetszetős darabokat ígérnek. A Fashionwatch üzletében ráadásul olyan óramárkákat találhatunk meg, mint Bering, Coach, DKNY, Fossil, Gant, Guess, MK, Nautica, Paul hewitt, Rado, Roamer, Skagen, Slazenger, Vostok.

Fashionwatch Campona_ChicAndCharm

Ha az ékszerek közül szeretnék választani, a Diesel, Engelsrufer, Fossil, MK, Paul Hewitt, Skagen legújabb modelljei közül szemezgethetek. Megállok az Engelsrufer csodálatos vitrine előtt, és nem győzök betelni a márka legújabb modelljeiben. Eddig sosem láttam 14 karátos angyali ékszereket, így aki szereti a márka jellegzetes angyalszárny motívumos ékszereit, és értéket szeretne vásárolni, mindenképpen a Fashionwatch üzletét tudom ajánlani! Az Engelsrufer kínálatában anya-lánya ékszerek is fellelhetőek, így közös ajándékokat is kinézhetünk magunknak, lányunknak.

Fashionwatch Campona_ChicAndCharm

Ha márkahűek vagyunk, vagyis ha egy konkrét márkáért rajongunk, akkor sincs gond! Az üzletben széles szortiment közül válogathatunk, így komoly szetteket válogathatunk össze egy-egy márka égisze alatt. De nem csak hölgyek találhatnak szemrevaló darabokat maguknak, hanem az urak is: akár ékszerről, akár karóráról legyen szó.

Fashionwatch Campona_ChicAndCharm

A Fashionwach üzletét érdemes gyakran felkeresnünk, mert a folyamatosan bővülő kínálat lehetővé teszi, hogy újabb és újabb szépségekre leljünk, ha pedig nem győznénk kivárni a következő látogatásunkat, nézzünk fel az üzlet web oldalára, ahol a legújabb modellek mellett kifutó és kedvezményesen kínált modelleket is találhatunk.

Fashionwatch Campona_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések