Merész hajtrendek őszre és télre

2016 november 10.
Merész hajtrendek őszre és télre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Essential Looks ősz-téli frizuradivatot , mely a legújabb trendeket vonultatja fel: a figyelemfelkeltő és megosztó Genderless-t, a sportos Athleisure-t és a szexi Koolblond-ot.

Genderless stílus: Merész, rövidre vágott, felgépelt. 
Az agender (uniszex) frizurák elárasztották a kifutókat a világ összes divatfővárosában, a nők férfiként sétálnak, míg a fiúk lányosan vonulnak. A lányok  kopaszra gépelik a hajukat, a fiúk copfot viselnek. Legtöbbször nehéz megállapítani ki kicsoda… És ez abszolút felszabadító. Ez a genderless, az új nemtelen stílus. 

GENDERLESS2 GENDERLESS1

Athleisure: A divat és fitness találkozik, és az edzőtermi viselet a hétköznapoké lesz. Grafikus formák, egyedi kiegészítők, retro styling és rengeteg szín gondoskodik a trend könnyed, hanyag eleganciájáról. Ahogy az Athleisure királya, Alex Wang mondja, ez arról szól, hogyan lehet valami funkcionális, laza, kreatív és városias. A szőke hajstílushoz kifejező kiegészítők és merész magassarkú cipők társulnak – természetesen a fekete összes árnyalatában.

ATHLEISURE_2 ATHLEISURE1

Koolblonds: A legvilágosabb szőke árnyalatok, az IGORA Royal Highlifts közreműködésével. Van valami extra a világos, jeges szőkében, ami egyszerűen ikonikussá teszi. Egy frizura, mely több korszak meghatározó eleme volt – és kétségkívül a mai kor divatja is –, viselése többet mond el a nőkről, mint gondolnánk. Ebben a szezonban a legvilágosabb szőke sima, kifinomult, időtlen, elegáns és előkelő. Bárhol jelenjen is meg, extrém magabiztosságot áraszt.

KOOLBLODS_2 KOOLBLODS_1

Fotó: Schwarzkopf Professional

Kapcsolódó bejegyzések