Megnyílt az első Inglot márkabolt Budapesten

A nemzetközi sikerek után hazánkban is elérhető lesz a világszerte népszerű kozmetikai márka, az Inglot. Az Arena Mall földszintjén található üzlet ünnepélyes keretek között nyitotta meg üzletét a szépségápolásra fogékonyak előtt.

A márka kimagasló népszerűségét annak köszönheti, hogy sminkmesterekkel, színspecialistákkal dolgozik együtt annak érdekében, hogy a legfrissebb szín-, textúra- és termék trendekkel jelenhessen meg a piacon. A világon például elsőként jelent meg a piacon olyan körömlakkal (O2M Breathable Nail Enamel), amely a fedés alatt engedi a körmöket lélegezni, ezáltal nem csak szép külsőt biztosít, de gondoskodik azok egészségéről is.

inglot_ArenaMall_ChicAndCharm

inglot_ArenaMall_ChicAndCharm

inglot_ArenaMall_ChicAndCharm

Látványos színházi sminkek

Sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin New Yorkban, Párizsban, Milánóban és Londonban. A legnevesebb szakmai bemutatók, kampányfotózások és divatanyagok mellett a márka számos világhírű művészeti projektben működött már együtt. A Broadway-jel közös kollaborációjából születtek meg a Mamma Mia!-ban, a Chicago-ban vagy az Operaház Fantomjában látott látványos sminkek és több limitált kollekció is.

inglot_ArenaMall_ChicAndCharm

inglot_ArenaMall_ChicAndCharm inglot_ArenaMall_ChicAndCharm

Szabadon összeállítható paletták

Az INGLOT különösen népszerű vásárlói körében a Freedom System-nek köszönhetően, mely lehetővé teszi, hogy több mint 3 milliárd színkombináció közül válogassanak, és saját maguk állíthassák elő a tökéletes palettát! A szabadon összeállítható paletták teljes mértékben személyre szabhatók, szemhéj púderek, szemöldök termékek, rúzsok, szájfények, púderek, pirosítók, bronzosítók számtalan variációiból! A márka továbbá híres vibráló színű, pigmentált termékeiről és saját fejlesztésű, a piacon egyedülálló kozmetikumairól.

inglot_ArenaMall_ChicAndCharm inglot_ArenaMall_ChicAndCharm inglot_ArenaMall_ChicAndCharm

Top hír! Jennifer Lopez saját kollekciót tervez

Jennifer Lopez a kulisszák mögé lép, és bemutatja limitált kollekcióját az Inglottal együttműködésben. A 2018. április 26-án piacra kerülő kollekció életre kelti azt a szupernőies stílust, amiben Jennifer és az Inglot is hisznek, és számtalan új utat nyit meg a nők számára, hogy kifejezhessék magukat.

“Az Inglottal közösen megálmodott kapszula kollekció tartalmaz minden olyan terméket, amit a mindennapok során használni szoktam, természetesen a kedvenc színeimben. Van benne szempillaspirál, rúzs, műszempilla, pirosító, szemfesték, és persze az elmaradhatatlan bronzosító!” – mondta Jennifer a kollekcióról.

inglot_ArenaMall_ChicAndCharm inglot_ArenaMall_ChicAndCharm

Jennifer az egész kollekció megalkotása alatt szoros együttműködésben dolgozott a márkával, a színválasztéktól kezdve a reklámkampányokon és a csomagoláson át, a termékek elnevezéséig, amiket saját karrierje inspirált. Így születtek meg például a “Boogie Down Bronze” és a “Livin’ The Highlight” fantázianevek.

Kapcsolódó bejegyzések