Megérkezett a Nivea Hydra Skin Effect bőrápoló családja

2021 április 7.
Megérkezett a Nivea Hydra Skin Effect bőrápoló családja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A NIVEA bemutatja az új Hydra Skin Effect termékcsaládot, amely tiszta hialuronsavat tartalmaz, mellyel nem csak intenzíven hidratálja a bőrt, hanem beindítja a bőr azon képességét is, mellyel képes belsőleg hialuronsavat előállítani.

Az új termékcsaládban található hialuronsavat fermentációs eljárással állítják elő, ezért nagyon tiszta és hatékony, amellett, hogy összetételében hosszú és rövid molekulaláncokat kombinál. Ezeknek kettős hatása van: a hosszú láncú molekulák megkötik a vizet a bőr felső rétegében, a rövid láncúak pedig stimulálják a bőr természetes képességét saját hialuronsav előállítására.

Hydra Skin Effect Hidratalo Szerum_1329x2362 (1)

A nagyszerű hatás önmagában azonban nem elég, fontos a termékek textúrája is. Laboratóriumok szakértői ezért olyan termékeket alkottak, amelyek speciális, könnyű gélformulájukkal hidro-diszperzív technológiát alkalmaznak, amely a bőrre kenve “megolvad” és azonnal beszívódik, mindenféle zsíros és elnehezedő érzés nélkül.

Hydra Skin Effect Hidratáló Szérum: Már az első használat után energiát ad a bőrnek. Ezért ideális mentőöv például egy álmatlan éjszaka vagy egy hosszúra nyúlt, fárasztó munkanap után, amikor a bőr dehidratálttá válik. A szérum gondoskodik a simább bőrről, az akár 72 órás hidratációról és a ráncok kisimításáról. 2,5-szer több hialuronsavat tartalmaz, mint a Hydra Skin Effect termékcsalád többi tagja.

Hydra Skin Effect Hidratalo Szerum_1329x2362_edited

Hydra Skin Effect Frissítő Hidratáló Nappali Gél-krém: Akár 72 órán keresztül hidratálja a bőrt és a hialuronsavnak köszönhetően újraaktiválja a bőr sejtjeit, amelyek gondoskodnak a bőr feszesítéséről. Ezenkívül könnyű gélösszetételű, melynek köszönhetően nem hagy zsíros filmréteget a bőrön.

Hydra Skin Effect Regeneráló Hidratáló Éjszakai Gél-krém: Töltsd fel a bőröd alvás közben és próbáld ki ezt a kellemes textúrájú éjszakai csodát, amely hialuronsavat tartalmaz és aktiválja a bőrsejteket. Ezáltal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, és akár 72 órán keresztül is hidratált marad.

Hydra Skin Effect Regeneralo Ejszakai Gel-krem_1575x2362_edited

Hydra Skin Effect Ampulla Kúra: S.O.S. mentőöv a rendkívül dehidratált bőrnek, amely intenzív ápolást igényel: a speciális ampullák tiszta hialuronsavat tartalmaznak, amely azonnal aktiválja a bőrsejteket. Megköti a vizet a bőr felsőbb rétegében és serkenti a sejtek saját hialuronsavtermelését, ennek köszönhetően egyensúlyban működik a bőrrel, mely ezáltal megtartja feszességét. Azon kívül, hogy a bőröd rugalmasabb lesz, hidratálttá és kellemesen bársonyossá is válik.

Hydra Skin Effect Ampulla Kura_1575x2362_edited

Hydra Skin Effect Micellás Víz, Hydra Skin Effect Micellás Arclemosó Gél: A Hydra Skin Effect arctisztító gél és micellás víz egy mozdulattal eltávolítják a sminket és az egyéb szennyeződéseket, és valóban mélyen megtisztítják a bőrt. Ezen felül tartalmaznak hialuronsavat, amely arctisztítás közben is intenzív hidratálást biztosít és így megakadályozza a bőr idő előtti öregedését.

Kapcsolódó bejegyzések