Megérkezett a Dyson Airwrap – Szalon minőségű hullámok, akár otthon is

A Dyson mérnökei mindig a problémából indulnak ki, arra keresik a legkézenfekvőbb megoldásokat. A hajformázó fejlesztésekor az volt a cél, hogy egy olyan könnyen használható eszközt hozzanak létre, amellyel különböző frizurákat készíthetünk el, akár mi magunk, otthon is.

A mérnökök az aktuális hajformázó technológiákat tanulmányozva keresték a fejlesztésre szoruló pontokat. Ilyen volt az összekócolt haj, a hő okozta károsodás, valamint a gyenge és irányíthatatlan légáram. Az Airwrap technológiája egy újszerű gondolaton alapszik. A készülék működése középpontjában ugyanis a Coanda-hatásként ismert fizikai jelenség áll, amely akkor fordul elő, amikor nagy sebességű légáram halad végig egy felületen, és a nyomáskülönbség következtében a levegő az adott felülethez kapaszkodik. Ezt az elvet kihasználva a Dyson aerodinamikai szakemberei csupán a levegő és a hő kombinálásával hoztak létre egy hajformázó módszert, amelyet a készülék a markolatban található digitális motor segítségével kelt. Ennek eredményeképp legyen szó fürtökről, hullámokról, simára szárított hajról, a hajnak csillogó és természetesen dús hatást kölcsönöz, extrém hő okozta károsodás nélkül.

Dyson Airwrap

A hajformázásnak nem feltétlenül kell a haj roncsolódásával járnia. A Supersonic hajszárítóhoz hasonlóan a Dyson Airwrap hajformázó is intelligens hőfokszabályozással rendelkezik. Egy gyöngytermisztor másodpercenként akár 40-szer méri a hőmérsékletet, és az adatokat továbbítja a mikroprocesszor felé, ami szabályozza a készülék hőmérsékletét.  Ez segít gondoskodni arról, hogy a hajat ne érje extrém hő, ezáltal megóvja azt a károsodástól.

Dyson Airwrap

A Dyson Airwrap hajformázó három különböző változatban érhető el speciális tartozékokkal.

Előformázó szárító: Gyors, de szórt légáram segítségével előkészíti a hajat formázásra. Az összes hajtípusra tervezett tartozék ideális nedvességűre szárítja a hajat (érintésre nyirkos) a csavaróhengerek használata előtt.

Puha simító kefe: Célja, hogy az erőtlen, lapos hajat tartóssá, dússá tegye, miközben simára szárítja. A gömb végű sörték elősegítik, hogy a haj a kefén maradjon.

40mm Airwrap™ henger: Laza fürtök vagy hullámok készítéséhez vastagabb, durvább haj számára, amelynek van némi formája.

30mm Airwrap™ henger: Dús fürtök vagy hullámok létrehozásához, a legtöbb hajtípusnál. Dús fürtök akár erőtlen, vékonyabb szálú vagy egyenesebb hajból is. Sűrűbb fürtök azoknak is, akiknek a haja vastagabb, durvább, némi formával.

Kemény simító kefe: Egyenesebb stílus kevesebb göndör fürttel. Feladata, hogy megzabolázza és elsimítsa a rakoncátlan, vastagabb, durvább hajat, és egyenes, erős sörtéivel erős feszítést biztosít és rendezi a hajszálakat.

Kerek dúsító kefe: Dúsít és formáz. Ideális finomabb, vékonyabb szálú egyenes haj húzására és formázására.

HS01_SFUNKSFU_040-RGB-GlobalHero-Attract-30mmBarrel-A4_W

  • Egy kattintással cserélhető tartozékok: A gyorszár lehetővé teszi a tartozékok gyors cseréjét formázás után.
  • Légáram-irányító szelep: A simítókefékben egy légáram-irányító szelep automatikusan a kefe mozgatásának irányához igazítja a légáramot, és a levegőt a hajtincsek mentén fújja, simára szárítva így a hajat.
  • Szimmetrikus hengerek: A szimmetrikus fürtöket jobbos és balos hengerek teszik lehetővé.
  • Negatív ionok: Segítenek a haj elektrosztatikus töltésének csökkentésében formázás közben.
  • Hűtés: A frizura fixálásához.
  • Könnyen tisztítható szűrő: Mágneses, kivehető és mosható, szűrőtisztító kefével.
  • Forgó kábel: Szabad mozgás, bármilyen szögben.
  • 2 év garancia: Az alkatrészekre és javításra.
  • Esztétikus doboz: Védi és rendezetten tárolja a Dyson Airwrap™ hajformázót és tartozékait.