Még beszerezheted Anyák Napjára!

2017 május 4.
Még beszerezheted Anyák Napjára! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az édesanyák szívesen adnak időt, figyelmet, szeretetet családjuknak, szeretteiknek, így önmagukra kevesebb jut mindenből, így kényeztetésből is. Anyák Napján nincs más dolgunk, mint ezt valahogyan viszonozni, akár egy kis szépséges kényeztetéssel.

Gyűjtöttem néhány kedvencet, aminek az Édesanyák minden bizonnyal örülni fognak, hiszen a legfinomabb alapanyagokból készülnek, így hatóanyagjaikkal kényeztetnek, ápolják a bőrt.

Az első a Lush szépészeti konyhájában készült, természetesen csodálatos alapanyagokból. A fürdőbombákat rejtő csomag már önmagában is mesés ajándék, hiszen a csomagolóanyag egy gyönyörű kendő, amit később számos módon viselhetünk. Ebben a selyemkendőben három termék bújt meg. Az első, melynek a neve is beszédes – Your Mother Should Know – a citrusfélék olajával, valamint rózsafa- és rózsaolajjal teszi feledhetetlenné a fürdőkádban töltött perceket.  Az Ups-a-daisy nevű fürdőbomba szintén rózsafa olajjal készült, de emellett narancsolajjal és rózsa abszolúttal teszi teljessé a habfürdős pillanatokat. Végül a harmadik illatos szépség nem más, mint a Mum Yellow, ami szintén egy fürdőbombát takar, de ebben szicíliai citromolajat, édes narancsolajat és rózsaolajat találunk.

Lush1

20170424_112437

Ha szeretnénk valami igazán jót tenni Édesanyánkért, akkor szabadítsuk ki a mindennapok körforgásából, és tegyük lehetővé, hogy 150 perc erejéig csak vele foglalkozzanak. Ennyi idő alatt ugyanis a DRHAZI kozmetikai szalonjában egy Luxus szépítő arcmegújító kezelésen vehet részt, amely a mimikai ráncok azonnali feltöltésére és az arc teljes kontúrjának javítására szolgál. A kezelés során nem csupán egy kellemes arcápolási folyamat részese lehet, de egy saját fejlesztésű, manuális bio arcplasztikát is kap, amely az arc mimikai izomzatát stimulálja. Ennek hatására az arc kontúrjai megemelkednek, és újra élettel telnek meg a sejteket, így azonnal látható lesz az eredmény is.

uzlet DRHAZI_web drhazi

A The Body Shop is készült az Anyák Napjára, ráadásul a hazai csapat ezen a hétvégén ünnepli 5. születésnapját, így számos kedvező ajánlat látott napvilágot az elmúlt napokban. A márka többféle csomagot is ajánl az édesanyáknak, így például a Fuji Green Tea kényeztető ajándékdoboza azoknak fog igazán tetszeni, akik szeretik a teljeskörű bőrápolást, hiszen tusfürdő, testvaj, testradír, testápoló és egy body sorbet lapul benne. A Spa of the World szépítő rituálé ajándékdoboz is különleges meglepetés lehet, hiszen igazi prémium termékeket rejt, amelyek az otthoni spa kezelések hangulatát adják vissza. A benne található Hawaii Kukui krémnek és a Brazil cupuacu olajos radírnak nehéz lenne ellenállni. Végül az illatok szerelmesének is ajánlanék egy csomagot: a The Body Shop örök favoritja a White Musk illat a friss tavasz, a fehér virágok hangulatát adja, a dobozban egy parfüm és egy testápoló csak arra vár, hogy valamelyik anyuka magára fújja.

hybrisimages_1059124_1_gift_wm_l_eau__brnz_inallps017 2564_0

Kapcsolódó bejegyzések