Ragyogó arcbőr 4 új Max Factor termékkel

2018 november 11.
Ragyogó arcbőr 4 új Max Factor termékkel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Max Factor küldetése, hogy a nők számára a világ minden táján elérhetővé tegyen olyan különleges termékeket és könnyű technikákat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiemeljék, fokozzák szépségüket. Neves sminkmesterek segítségével kifejlesztett Radiant Lift termékekkel igyekszik megfelelni az igényeknek.

Radian Lift alapozó: egész napon át tartó természetes ragyogás

Az új Max Factor Radiant Lift Alapozó hosszan tartó fedőhatást és természetesen sugárzó megjelenést nyújt. Luxus formulát és hialuronsav komplex-et tartalmaz, amely hatékonyan hozzájárul bőröd hidratálásához. Emellett a finom ráncok megjelenésének csökkentése érdekében bőrsimító mikro-gyöngyök fedik az arcbőrt, míg a 30-as faktorszámú fényvédő szembeszáll a bőr idő előtti öregedéséért felelős UV-sugarak károsító hatásával.

Radian Lift alapozó:

Előkészítés: Illuminating & Hydrating Primer

A Max Factor Miracle Prep Illuminating & Hydrating Primer segít a tökéletes bőr felépítésében, gazdag, olajmentes formulájával. Ez a könnyű, nem ragacsos állagú primer elasztomereket használ, így finoman siklik a bőrön és nem ül be a pórusokba. Hibátlan, egyenletes alapot teremt a sminknek. A panthenolt és vitaminokat tartalmazó formula révén ragyogóvá és hidratálttá teszi a bőrt.

Illuminating & Hydrating Primer

Tökéletesítés: Radiant Lift korrektor

Instant ragyogás az új Max Factor Radiant Lift Korrektorral. C- és E-vitamint, valamint fényvisszaverő porokat tartalmazó korrektor alkalmazásával kinyílik a tekintet, a szemek hangsúlyosabbá és ragyogóbbá válnak.

Radiant Lift korrektor

Hangsúlyozás: Miracle Glow folyékony highlighter

A márka első új típusú highlightere, a Max Factor Miracle Glow Folyékony highlighter, univerzális  ragyogást kínál. Könnyű, nem ragacsos állagú formula és fényvisszaverő pigmentek találhatóak benne. A Folyékony highlighter sugárzóvá teszi az arcot és természetes hatást teremtve, gyönyörűen kiemeli a bőr szépségét.

Miracle Glow folyékony highlighter

Kapcsolódó bejegyzések