Már több napra, vagy akár egy egész hónapra bérelhetőek a ShareNow kocsik

2021 november 4.
Már több napra, vagy akár egy egész hónapra bérelhetőek a ShareNow kocsik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Korábban már beszámoltam nektek, mennyire jónak találtam a ShareNow szolgáltatását, és mivel nagyon innovatív, gyorsan fejlődő cégről van szó, hónapról hónapra bővül a kapcsolódó ajánlatok, az új gépkocsik kínálata. Most is egy ilyen újításról szeretnék beszámolni nektek, ugyanis a cég elsőként tette elérhetővé Magyaroszágon a hosszútávú carsharing szolgáltatást.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Hogy a megszokott, percalapú illetve órás bérlésen túl már napos csomagokat is választhatunk, attól függően, milyen programot szervezünk magunknak.

ShareNow2

A ShareNow benzines autói napos csomagokban 1-től már egészen 30 napig bérelhetők. Külön kaució fizetésére nincs szükség: a meghatározott számú kilométert tartalmazó csomagokban benne van a benzinköltség, az országos autópályamatrica és a 100 ezer forintban maximalizált casco-önrész. A felhasználónak elég beülnie, vezetnie, majd a SHARE NOW zónában lezárnia az autót. Többnapos bérlés esetén előfoglalással házhoz is rendelhetjük az autót a szolgáltatás applikációjából.

ShareNow3

Természetesen magánutakra, akár 1-2 hetes vakációkra is el lehet vinni az autókat, amelyek között mostantól egy új márka sokoldalú városi szabadidőautója, a Peugeot 3008 is megtalálható. Az 520 literes csomagterével nagybevásárlásra vagy csoportos kirándulásokra egyaránt tökéletes autók Buday Bence szerint. Sokoldalúságuk, nagy belterük és kényelmük miatt különösen népszerűek lesznek csomagbérlések esetén. Ezekkel együtt immár 390 autó közül választhatnak Budapesten a SHARE NOW felhasználói.

Kapcsolódó bejegyzések