Mágikusan szép lakk színek

Komoly tesztelés alá vetettem a legújabb Sally Hansen körömlakkokat, és jelentem, átmentek a vizsgán! Bár még csak az 5. napja színesítik a körmeimet, de eddig semmit sem változtak.

Sally Hansen gel lakk

Lehetne ezt egy vállrándítással is elintézni, ám az, aki tudja, mennyi bosszúságot jelentenek a kétnaponta lepattogzó körömlakkok, nem tesz ilyet. Inkább elgondolkodik. Lehet, hogy kézenfekvő megoldást kaptunk a gél lakkok világában?

Bár nincs nagyon új a nap alatt, azért a gél lakkoknál is egyre több újítás jelenik meg, melyeknek hála szebb és jobb körömlakkozásokat érhetünk el. A Sally Hansen bár tavaly mutatkozott be a lámpás gél lakk szettjével, idén már egy olyan változatot reklámoz, amihez semmilyen lámpázás nem szükséges. Mert a szín és feddőlakkok önmagukban tartalmazzák azokat a komponenseket, amiknek hála a természetes fény hatására megszilárdulnak.

Sally Hansen Miracel Gel szett

Mindez kicsit tudományosabban így hangzik: a Sally Hansen Miracle Gel új Tube technológiája lehetővé teszi, hogy a folyamatos védelmet nyújtó hatóanyagok beépüljenek a gél-lakk rétegbe, tartóssá téve azt, s ezzel biztosítva a hosszan tartó, ragyogó színt. Az új színes, zselés lakkok és zselés fedőlakk oligomert, míg a zselés fedőlakk további fotoiniciátort tartalmaznak, ezek együtt különleges bevonatot képeznek, így biztosítva a száradást LED/UV fény nélkül is.

További fantasztikus előnye a terméknek, hogy nem kell sem reszelgetni, sem hosszú percekig alufóliába csomagolt ujjacskákkal várakozni arra, hogy a megunt színt eltüntessük a körmünkről. Elegendő egy teljesen hagyományos körömlakklemosóval lemosni, és már készülhet is az új lakkozás. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a kínálatban 23 trendi árnyalat érhető el, a pasztelltől az erőteljes és intenzív árnyalatokig. Így kéthetente kétségtelenül csodás színekkel ajándékozhatjuk meg körmeinket.

Kapcsolódó bejegyzések