Lezser elegancia a s.Oliver új illatpárosában

Játék az ellentétekkel: luxus a mindennapokra – sok-sok lezserséggel. Időtlen elegancia modern értelmezésben. Mindez megtestesül az új s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE páros illatban. 2020. január közepétől a női és a férfi illat a viselője eleganciáját üdítő lazasággal emeli ki – követve a sikeres s.Oliver BLACK LABEL illatkompozíciót, amely mindig és mindenhol lezser, mégis elegáns és kifinomult, hosszan tartó élményt hagy maga után.

Így az s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE illata a stílusosan magabiztos hölgyek és urak kedvencei, akik laza, határozott benyomást akarnak kelteni anélkül, hogy tolakodó hatást keltenének.

s.Oliver_BlackLabel_EL_Mood3

Az eredeti újraértelmezése
A rozé és a szürke az új fekete-fehér! A közkedvelt és egyúttal sikkes színkombinációval az s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE új lendületet hoz az elegáns üzleti világba. Az üde illatok kiemelik az ápolt, magabiztos stílust. Minden energia és erőteljes akkord ellenére az illatok sikeresen megőrzik modern és letisztult eleganciájukat. Ezzel az s.Oliver BLACK LABEL szegmens kiemelkedő, új elemeit képviselik.

s.Oliver_BlackLabel_EL_Mood4

A női illat: s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE WOMEN
A női kompozíció a mandarinos-rebarbarás jegyekkel könnyed, kecses elevenséget hordoz magában, azt követően pedig elmerülünk az elragadó gyöngyvirágból, jázminból, ibolyából és lédús őszibarackból álló, virágos szívillatba. Az intenzív pézsmából, valamint szantálfából és keleties ámbrából álló, érzéki alapillatok teszik teljessé az illatot.

s.Oliver_BlackLabel_EL_Mood5

A férfi illat: s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE MEN
A férfi kompozíció fejillata fűszeres és friss: kezdetben az intenzív csillagánizs- és kardamom-jegyek egészítik ki a lime erőteljes illatát. A zamatos cédruslevélből, egzotikus vizes jegyből és levendulából álló, férfias szívillat gondoskodik az aromás frissességről. Az alapillatban markáns, fás illatok (pacsuli, ámbra és vetiver) teszik teljessé az izgalmas kompozíciót.

s.Oliver_BlackLabel_EL_Mood7

A dizájn – minimalista, időtlen, laza
A korábbi s.Oliver BLACK LABEL sikertermék üvegcséjén és dobozán is megjelenő, időtlen dizájnt szakavatott módon alakítottuk át az új s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE páros illathoz. A letisztult, grafikus formák és a minimalista megjelenés modernséget sugároz – követve az első osztályú divat redukált formáit. A klasszikus fekete-fehér koncepció alapján az s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE visszafogott rozé és szürke külsőt kapott. A világos színválasztás lezserséget, frissességet és elevenséget sejtet, mely ideálisan tükrözi az illatot: Színtiszta elegancia és magabiztosan stílusos lazaság anélkül, hogy túlságosan fellengzős lenne.

s.Oliver_BlackLabel_EL_Mood8

Kapcsolódó bejegyzések