Letisztult vonalak, izgalmas megoldások

Nagyon fontos, hogy egy olyan outfit-et tudjunk összeállítani, ami nem csak az aktuális divat irányzatoknak felel meg, de személyiségünkhöz is illik. Az idei őszi-téli divat trendről Goike Nórival, a FUTUREAL stílustanácsadójával beszélgettem.

futureal bézs szett

Mint stílustanácsadó, mit tartasz a legfontosabbnak akkor, amikor ruhát választunk magunknak?

A legfontosabb az, hogy jól érezzük magunkat benne, tehát a kényelem és utána pedig minden más. Minden stílusban – casual, elegáns, bohém – vannak ideális, a testalkatunkhoz és egyéniségünkhöz legjobban illő darabok, ezeket kell megtalálni. Ezek lesznek a ruhatárunk alapdarabjai, amiket a későbbiekben ki tudunk egészíteni egy-egy extra kiegészítővel.

Milyen ennek a szezonnak a divatja?

Az őszi/téli trendben a 70-es évek hippi ruháit idéző stílusjegyek,  a rojtok, az irhák kerülnek előtérbe. A szőrme betétek az idei szezonban is megjelentek a divattervezők kifutóin, ezeket leginkább most a mellényeken és a sálakon fedezhetjük fel. A poncsó is nagyobb teret kapott, a pufi dzsekik is hódítanak, illetve a domináns anyagok – fényes, steppelt, hímzett, szegecses – használata is hangsúlyos.

Színek terén mi a jellemző?

Az alap tónusok mellett – mint a fekete, a szürke és a bézs – találkozhatunk az őszi trend meleg tónusaival. Ilyen az avar, a narancs, a vörös, a burgundi, és nem maradhat el a méregzöld sem.

Futureal üzlet belső

Mit tanácsolnál, mivel dobjuk fel az összeállításunkat?

A kiegészítők, mint az ékszerek, a táskák, vagy most télen a sálak és a kesztyűk, még egy farmernadrág-póló összeállítást is meg tudnak bolondítani. A hosszú nyakláncok dominánsabb díszekkel, a nyers velúr táskák szegecsekkel, rojtokkak a szezon kedvencei. Megjelenik a backpack fazon, a nagy betűs hátizsák, amit anyagának köszönhetően – lakk, steppelt, arany kiegészítőkkel díszített – akár egy magas sarkú cipővel is hordhatunk.

A FUTUREAL üzleteiben melyek a kedvenc darabok?

Mivel az idei kollekció elengedhetetlen darabja a kardigán, ezért ezek mellett nem szabad elmenni szó nélkül. A kardigánok esetében a hossza, a mintája és a vastagsága változik, de egytől egyig imádnivalóak. Ráadásuk a textil vastagságok variálásával izgalmas megoldáshoz jutunk, hordhatjuk selyeminggel, muszlin blúzzal vagy akár egy laza pamut pólóval is. De érdemes megállni és felpróbálni a többfunkciós felsőket is. Ezekben az a szenzációs, hogy egy pólót például háromféleképpen viselhetünk, éppen az adott stílusunknak vagy hangulatunknak megfelelően.

futureal fekete mix

Mi az, amiről nem érdemes lemondanunk?

Az egyszínű anyagok rétegelésével – a textúrák vastagságával és fényhatásával – különleges kontrasztot tudunk létrehozni. A FUTUREAL kínálatából tetőtől talpig felöltözhetünk. A letisztult formák ennek a márkának az egyik erőssége, amiben megjelennek az oversize kardigánok, a bőrdzsekik, a különleges szabásvonalú magas nyakú pulóverek, a vastag kardigánok, a pelerinek, a farmerek, az egyedi szabásvonalú kabátok – tökéletes összhangban, számtalan módon variálhatóan.

Az ünnepi szezonra is tudnál ajánlani valami izgalmasat?

Természetesen.  Az ünnepi időszakban a fényes felsőket, bőr betétes ruhákat,  szűkebb tunika jellegű fényes textúrájú miniruhákat egy clutch-csal és néhány igazán izgalmas ékszerrel érdemes kiegészíteni. Már csak egy magassarkú, egy szép smink, frizura kell hozzá, és készen is vagyunk!

Futureal montázs

Kapcsolódó bejegyzések