Less bele a C&A tavaszi kínálatába!

2022 február 23.
Less bele a C&A tavaszi kínálatába! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Virágok, batikolt minták, nyers fehér és drapp árnyalatok – ezek mind jellemzik a C&A 2022 tavaszi/nyári kollekciójának darabjait.

A Cottage and Botanical Garden kollekció a romantikus vidéki álmokat és a természettel való harmónia érzését foglalja magában. A színpaletta semleges árnyalatokat tartalmaz, mint a lágy búzabarna és a füves zöldek a tavaszi évelő virágokkal együtt. A romantikus, nőies részletek, mint például az állított gallér, a botanikai hímzés, a finom csipkeborítás, a ballonos ujjak és a fodrok díszítőelemként szolgálnak.

A Vichy kockák és a különböző virágminták visszafogott színekben merész megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Könnyű, gyűrt hatású, szarvasbőr, bordás kötés, horgolt szalagok és fonalak a kollekció legjellemzőbb strukturált anyagai.

A Cradle to Cradle Certified® termékcsalád – a biztonságosabb, fenntarthatóbb, a körforgásos gazdaság számára készült termékek világszerte elismert mércéje – bézs színű farmerjei szintén részei ennek a kollekciónak. Ezeket a farmerdarabokat az olyan workwear elemek ihlették, mint a farmerdzsekik, a tréningnadrágok és a patchwork nadrágok. A farmerek mosási technikája retro megjelenést kölcsönöznek; világosabb színűek, szélesebbek, puhábbak és lazábbak.

Az olyan kiegészítők, mint a bucket hats és a szalmatáskák segítik a tökéletes tavaszi megjelenés teljessé tételét. A tengerparti boho stílusok és a fenntartható fürdőruhák keverednek a Vitamin Sea kollekcióban. A színpaletta homokos, semleges, égszínkék és naplemente árnyalatokat tartalmaz, színes mintákkal együtt.

Lookbook_SS_22_0781_edited

A boho hangulatot a divatos aqua színű tie-dye nyomatok és az absztrakt minták tükrözik, amelyeket a virágminták remekül kiegészítenek. A könnyedén laza fazonok, mint például a Happy Dresses selyemszövet, kreppelt hatású pamut, Jersey pique és gyűrött anyagokból készülnek. Mindeközben, fenntartható tulajdonságaik jeleként, számos termék olyan anyagokból készül, mint az Ecovero Viscose, a biopamut és az újrahasznosított poliészter. Az olyan kiegészítők, mint a szalmakalap, napellenzők, strandtáskák és szandálok szintén szerepelnek ebben a kollekcióban.

Clockhouse 2022 1_edited

A fehér kerti party öltözékek hatalmas részletgazdagságot és sok textúrát tartalmaznak, amik feldobják a hangulatot. Az anyagok meglehetősen kifinomultak, de a csipkeszalagok, és a játékos fodrok bohém részletei egyfajta lazaságot is kölcsönöznek, ami alkalmassá teszi ezeket a ruhákat arra, hogy napközben és esti alkalomra is viselhetők legyenek.

Kapcsolódó bejegyzések