A friss levegőn száradt ruha illata a lakásban is

2021 július 18.
A friss levegőn száradt ruha illata a lakásban is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Imádom, amikor kinyitom a szekrény ajtaját, és a szépen összehajtogatott ruháknak még napok, sőt, hetek múlva is friss, finom illata van. A Lenor Fresh Air Effect öblítőknek köszönhetően most már nem csak a kellemes illat garantált, de a környzettudatos fejlesztés miatt kevesebb öblítő is elegendő a már megszokott illat eléréséhez.

A frissen teregetett textil illata

A frissen teregetett és a napon száradt ruhának jellegzetes illata van, a napsütés hatására a frissen mosott ruhákból aldehid és keton szabadul fel, ezeket a szerves vegyületeket az orrunk a növények vagy a parfümök illatával társítja. Nem véletlen, hogy annyira szeretjük ezt az illatot. De ezt sajnos a lakásban nem tudjuk elérni, hiszen szárítás közben a szövet kellemetlen szagokat szedhet össze. Begyűjti azokat az illat lenyomatokat is, amik főzés, takarítás közben keletkeznek, így a friss illat egyáltalán nem garantálható.

Hozd a napsütés illatát az otthonodba!

A Lenor legújabb fejlesztése, a Lenor – Fresh Air Effect új technológiája képes utánozni azt az egyedi illatot, ami akkor jön létre, amikor a nap nedves szövettel találkozik, így az illat friss levegőn, napsütésben szárított ruha érzetét kelti, még akkor is, ha azt benti térben, lakásban szárították.

lenor-fresh-air-effect_edited

Nagyobb koncentráció, hosszabb használat

A Lenor Fresh Air Effect a piacon elérhető legkoncentráltabb textil öblítő. Formulája kétszer olyan koncentrált, mint a korábbi Lenor termékek. A termékből 14 ml-es adag elég egy mosáshoz, ellentétben a korábbi 30 ml-es adaggal.

Környezettudatos csomagolás

A több mosás lehetőségével hosszabb ideig használható egy flakon termék, ezáltal kevesebb csomagolási hulladékot termelünk. A kevesebb flakon, kevesebb szállítást eredményez, a koncentrált formula így 60%-kal csökkenti a kamionok számát az utakon. A palack 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, illetve teljesen újrahasznosítható. A gyártási folyamat fenntartható módon történik – a gyárak megfelelnek a „zéró termelési hulladék” kritériumnak, emellett a gyártáshoz 100%-ban megújuló energiát használnak.

Lenor Outdoorable

További információért látogasson el a https://www.everydayme.hu/ oldalra.

Kapcsolódó bejegyzések