Legyen olyan az illatod, mint amilyen a stílusod!

Parfüm vásárláskor sokszor szeretnénk elérni azt, hogy olyan illatra leljünk, ami pontosan összhangban áll stílusunkkal. A Betty Barclay Pure Pastel parfüm családjában mindenki megtalálja azt, ami leginkább illik hozzá – pont úgy, mint a tökéletes ruha.

Abban egyetértünk, hogy a tökéletes illat pont olyan, mint a tökéletes ruha. Nem kell semmilyen fronton megalkudnunk: mint a második bőrünk úgy simul ránk. Kihangsúlyozza az előnyeinket és jótékonyan eltakarja azt, amit kell. A tökéletes parfüm is éppen ilyen: kiemeli azokat a jegyeket, amelyek az erősségeink, és megajándékoz még egy kis plusszal is. Még határozottabbnak, még nőiesebbnek érezzük magunkat, és ahogy az illat körbeleng minket, azt érezzük, hogy a helyünkön vagyunk és miénk a világ.

dav

A Betty Barcley Pure Pastel illatcsaládja egyből 5 különféle illatot kínál, különféle stílussal, más és más hangulatban. Könnyen rátalálhatunk arra, mi leginkább illik hozzánk, segítségként pedig jöjjön az 5 támpont.

Ha a kedvenc szavaid a kifinomultság és elegancia…

Ha a nagyestélyid egy hófehér földig érő szaténruha, melynek a hátán a dekoltázsa a derekadig nyitva, és nem viselsz mást, mint egy finom igazgyöngy nyakéket, akkor megtaláltad az illatodat. A Betty Barcley Pure Style a kifinomult hölgyek illata, akik szeretik a fényűző megjelenést, ugyanakkor tudják, hogy a kevesebb több.

bb_pure

A fejjegyben bergamot, fehér frézia és fehér barack alkotják az illatot, a szívjegyben jázmin, magnólia és gyöngyvirág található, míg az alapjegyben a fehér borostyán, a cédrus és a fehér pézsma jelenik meg.

Ha a szabadság és a nyári napsugár a mindened…

Ha a nyarat nem is tudnád máshol elképzelni, mint Szicília macskaköves utcáit róva, miközben a napfelkeltében azt lesed, mikor köt ki az első halászhajó, és minden vágyad, hogy egy citromliget tövében a kedveseddel piknikezés közben egy friss bor mellett elfogyaszd a kora reggeli grillezett fogást, akkor megtaláltad az illatodat. Ezt a szabadságot és frissességet adja vissza számodra a Betty Barclay Pure Pastel Lemon.

bb_lemon

A fejjegyben a mandarin, citrom és zöld alma tombol, de megjelennek a szívillat jegyei is, mint az ibolyalevelek, gyöngyvirág és a frézia. Az alapjegyben szantálfa, szárított ámbra és mósusz adja az alapot.

Ha sosem tudtál ellenállni egy bokréta rózsának…

Ha legszívesebben mindig rózsák, bazsarózsák, liliomok és fréziák között töltenéd a napodat, és a kedvenc ruháid is a virágok pasztell szépségét adják vissza, akkor a romantikus stílus megszállottja vagy. Minden bizonnyal virágmotívumok, apró díszek, fodrok és finom anyagok a kedvenceid, és szívesen veszed körbe magad lágy színekkel, apró motívumokkal, sőt, az sem gond, ha mindenből sok van, hiszen virágból sosem elég. A romantikus lelked biztosan tetszeni fog a Betty Barclay Pure Pastel Rose illata, ami könnyed, ugyanakkor magában rejti a romantika titkát is.

bb_rose

A fejillatban ott az orgona, a gyömbér, az ibolya, de a szívillatban beköszön a bazsarózsa és a rózsa, míg alapillatnak az elmaradhatatlan: pacsuli, cédrus, és szantálfa található meg benne.

Ha belevesznél a végtelen tenger kékségébe…

Ha képes lennél naphosszat elmerengeni a végtelen tenger hűvös kék színében, ha szívesen szagolsz bele a tenger utánozhatatlan sós illatába, és imádod, hogy a bőrödet finoman belepi a sós víz permete, akkor minden bizonnyal valódi mediterrán lány vagy. Imádod, hogy a bőröd nyáron csodás barna színt kap, és szereted, hogy rendezetlen loknikban áll a hajad. A tengerparton sétálva még mindig gyűjtöd a kagylókat, hogy otthonodba örökre magaddal vihesd a végtelen kékség emlékeit.

bb_mint

Ha magadra ismertél ebben a leírásban, akkor szeretni fogod a Betty Barclay Pure Pastel Mint illatát, amiben a fejjegyet a yuzu, a feketeribizli és a rózsa bors adja, de megjelenik mellettük szívjegyként a ylang-ylang, ciklámen és tea rózsaaromával, hogy helyet hagyjanak az alapjegynek is, amiben a szantálfa és a mósusz található meg.

Ha mindened a könnyed nyár ezer színe és zamata…

Ha sosem tudsz egy szín mellett dönteni, ha szinte minden árnyalat a kedvenced, és imádod, hogy nyáron a színskála minden változata elérhető, akkor valóban a nyár gyermeke vagy. Vidámságod, színes egyéniséged és lüktető életimádatod nagyon ragadós, így aki a közeledbe kerül, azzal máris bulizni lenne kedved. Ehhez a bohém stílushoz egy igazán vidám illat illik, leginkább egy mosolygós barack illata, éppen olyan, mint a Betty Barclay Pure Pastel Peach parfümje.

BeFunky-collage

A pasztell barack színű üvegcse egy olyan parfümöt rejt, aminek fejillatában passiógyümölcsöt, grépfrútot és barackot találunk, míg a szívillatban tombol az ibolya, a jázmin és a frangipáni. Az alapillatra a vanília, a kasmírfaés a tonkabab jellemző.

Kapcsolódó bejegyzések