Legyen nálatok is óra a karácsonyfa alatt!

Imádod a karácsonyt, a vásárokat, a fényeket, az illatokat? Ezzel nem vagy egyedül, de őszintén, te mennyire viseled jól a tömeget, a sorbanállást, a meleget és a zajt, ami a plázákban vár az ünnepek előtt? Ha pedig nincs ötleted, kit mivel lepj meg, most segítünk picit: a világmárkákra szakosodott FashionWatch kiválogatta Neked azokat a kiegészítőket, melytől garantáltan mindenki boldog lesz amit a fa alatt talál!

Anyu ennek örülni fog

Kozmetikum, színházjegy és könyvek helyett most valami “nőiesebb” ajándékkal lepnéd meg anyukádat? Ruhaneműt valószínűleg nem egyszerű nélküle vásárolni, ám az ékszer mindig telitalálat: ez az, aminek a nők legnagyobb része örül. A nyaklánc és a karkötő is remek ötlet, de egy LIU JO óra tényleg tuti ajándék.

női

Apu nehéz eset, de…

Az apákkal azért nem olyan nehéz a helyzet, viszont sokszor pont ők azok, akik egy üveg italt kapnak, hisz annak mindig örülnek. Idén azonban lehetsz kicsit kreatívabb: mit szólnál mondjuk egy szép, elegáns Jean Paul Gaultier órához, amit évekig viselhet majd? Hiszen köztudott, hogy a férfiak többsége rajong az órákért.

férfi

Nagytesóknak színes óra

Ha nem akarsz bóvlit venni imádott testvérednek, de nagyon személyes holmit sem, viszont örülnél, ha szeretné az ajándékodat, egy H2x óra tökéletes választás lehet, mivel számtalan színben és típusban kapható, így akár lány, akár fiú testvéred van, jó választás a H2x.

h2x

Kishúgodnak az unikornis a nyerő

Nem kérdés, hogy a kicsik a játékoknak örülnek a legjobban. Szóval hidd el, biztos kap minden gyerek bőven elég játékot, viszont ha te valami hasznosat viszel, annak a szülők fognak nagyon örülni. Egy cuki LaPetra fülbevalóval, vagy egy unikornisos órának biztos nagy sikered lesz.

kislányoknak

Kapcsolódó bejegyzések