Legyen mesésen barna a lábad!

Nem tudom, ki hogyan van vele, de nekem a lábszáraim barnulnak a legnehezebben. Éppen ezért nagyon megörültem, amikor a kezembe került a Guerlain Terracotta Jolies Jambes színezett hidratálója, hiszen ezzel a termékkel az átmeneti időszak szépen áthidalható.

Amíg nem sikerül rendszeresíteni a hétvégi napozást, ám a rövid szoknyákat már előszeretettel viselném, kedvenc krémem a Guerlain színezett hidratálója lesz. Nehéz ugyanis megoldani, hogy egyik pillanatról a másikra aranybarnák legyünk, ám a fehéren villogó lábak mégsem túl mutatósak.

Guerlain Terracotta Jolies Jambes

Ezzel a krémmel pillanatokon belül napbarnított színt kölcsönözhetek a bőrömnek, hiszen nem kell mást tennem, mint vékonyan bekennem a lábamat az egyenletes hatás érdekében. A tapasztalataim szerint a krém viszonylag hamar szárad, így egy picit gyorsan kell dolgozni, de amikor kicsit foltosnak láttam, a végeredményt egy kis vízzel, vizezett kézzel átdolgoztam. Miután megszáradt, nem hagyott nyomot, így a szoknyámat sem fogta össze.

Guerlain Terracotta Jolies Jambes színezett hidratáló két természetes “Fair” és “Medium árnyalatban kapható, és bár az izzadásnak és a dörzsölésnek áll ellen, a zuhany alatt egyszerűen lemosható.

Kapcsolódó bejegyzések