Legyen a Valentin nap most más!

Február 14-ének az év legromantikusabb napjának kellene lennie, de könnyen átcsaphat 24 óra tömény csalódásba. A Durex legújabb kutatása alátámasztja ezt a félelmet – a britek 40%-a úgy gondolja, a Valentin-nap közhelyek sorozata, és majdnem felük egyáltalán nem is várja ezt a napot. 43%-uk azonban szívesen szakítana a hagyományokkal, és 2016-ban valamilyen egyedi Valentin-napi program után nézne párjával. Mutatunk is néhányat!

fűző

Cseréld le az unalmasat izgalmas kalandokra! A Durex kutatásából kiderült, hogy az emberek körülbelül ötöde szeretne valamilyen fehérneműt vagy szexjátékot kapni párjától Valentin-napra*. De a kiszámítható szép szett helyett válassz inkább valamilyen meghökkentő darabot. Keress egy olyan bugyit, aminek egy oldalán fel tudod fejteni a bélését…

A megkopott szerelmes levelek helyett rajzolj! Egy romantikus levél, amiben kifejted, mennyire fontos neked a párod, mindig jó fogadtatásra talál, azonban sokan könnyebben ki tudjuk fejezni magunkat képekkel, mint szavakkal. Ajándékozz párodnak egy szépen becsomagolt rajzdobozt, amilyenetek általános iskolában is volt, és javasold, hogy álljatok modellt egymásnak. Pózoljatok egymásnak nyitott köntösben, alsóneműben, vagy akár teljesen meztelenül. Testfestéket is tehetsz a dobozba arra az esetre, ha úgy döntötök, hogy a sima papír helyett inkább egymásra pingálnátok.

98282f94db6657bbd87ef034ef57bb80

A nyálas szerelmes dalok helyett jöhet egy túlfűtött mozi. Kedves gesztus összeállítani egy lejátszási listát azokból a számokból, amik mindkettőtöknek sokat jelentenek, de a zenét ettől kreatívabban is felhasználhatod. A Durex kiderítette, hogy a párok negyede tervez megnézni valamilyen szexi filmet idén Valentin-napon. Miért nem rakod be a választott film összes zenéjét, hogy a megteremtett hangulat a szereposztás után is megmaradjon? Amíg hallgatjátok a dallamokat, az előjáték részeként megmasszírozhatjátok egymást.

Az unalmas csokor helyett szexis virágok. Egy gyönyörű csokrot kapni mindig jó érzés, ugyanakkor a az emberek egyharmada szeretne kevésbé kiszámítható ajándékot adni, ezért ideje máshonnan megközelíteni a témát. Vehetsz például fehér rózsát a vörös helyett, és adhatsz mellé „varázsfőzetet” – piros ételszínezőt, amit leszűrve beleöntesz egy szép üvegcsébe, hogy párod beleönthesse a vázába. Pár nap elteltével a virág felszívja a színezett vizet, és fehérből rózsaszín lesz. Egyszerű és olcsó, de érdekes és emlékezetes.

a29e4e1c4e47f0d2d90ac167a05b92a2

A megszokott hotel helyett egy titkos randi. Ha már egyébként is terveztetek egy kis kiruccanást pároddal, cseréld le a hotelt egy kölcsön lakásra, és lendüljetek át a berögződésen, mely szerint más házában nem illik szerelmeskedni. Vigyél egy fényképezőgépet is, ha úgy érzed, érdemes megörökíteni a lépcsőházban, előszobában, nappaliban lezajló huncutkodásokat.

Az eszetlen rohangálás helyett együtt töltött idő. Miért nem lassítotok le, és szánjátok a február 14-ét a „Pompoir” tudományának tökéletesítésére? Ez egy olyan szexuális technika, amiben a nő van felül. Mindketten mozdulatlanok vagytok, és a nő úgy izgatja a férfit, hogy ritmikusan megszorítja és elengedi a medencefenék-izomzatát. A „Pompoir” fantasztikus orgazmussal járhat mindkét fél számára, de koncentrációt igényel.

bba1560ec58be27b229f35ee1f911d37

Közhelyes üdvözlőkártyák helyett ehető kifejezésék. Ha kedvesed szereti a teát, vegyél egy dobozzal, amiben a filterek egyenként vannak csomagolva, és mindegyikre írj egy rövid üzenetet. Így párod egy hónapig minden reggel valami kedvességgel kezdheti a napját. Készíts otthon szerencsesütit, amibe belehajtogatsz pár darab papírt, amin leírod, hogy mennyire szereted párodat. A bátrabbak használhatnak provokatív, szex témakörű „felelsz vagy mersz” kérdéseket is.

Titkos csók-kincsvadászat. Jelöld X-szel azokat a helyeket a házban, ahol szeretnél szenvedélyesen csókolózni, szeretkezni. Vezesd nyomra párodat, hogy megtalálja az összes helyet. Rajzolj rúzzsal vagy szappannal egy X-et a tükörre, és nézzétek magatokat ölelkezés, szex közben. Szórj egy kis lisztet a konyhaasztalra, rajzolj bele egy X-et, és próbáljatok ki egy olyan pózt, amiben valamelyikőtök az asztalon ül, vagy fekszik. Egy hűtőmágnessel rögzítsd a hűtőn az X-szel ellátott papírdarabot, és csókolózzatok úgy, hogy valamelyikőtök nekidől a hideg hűtőajtónak. Ha előre bekészítesz pár szem epret, vagy tejszínhabot, lesz mivel etetni egymást.

Még több „szextippért”, információért, egészségügyi tanácsért látogass el a www.durex.hu oldalra.

Kapcsolódó bejegyzések