Legyél gyorsan partiképes!

Az év végi rohanás, a határidők, az ajándékvadászat és a karácsonyi ünnepek megszervezése alaposan igénybe vesz bennünket. Mire eljönnek az ünnepnapok, már úgy érezhetjük, hogy hetekre lenne szükségünk a regenerálódáshoz. Gyors megoldásra vágysz? Létezik ilyen!

Ráncfeltöltés a Royal Clinicsnél

Szilveszterkor és az azt követő báli időszakban szeretnénk a legjobb formánkat hozni, ám rövid idő alatt nehéz a legjobb formánkat előásni. Persze ma már minden feltétel adott ahhoz, hogy fél óra alatt 10 évet fiatalodjunk – igen, a világ legnépszerűbb orvos-esztétikai beavatkozásaira, a botox injekcióra és a ráncfeltöltésre gondolunk! Akár a két ünnep közt is szakíthatunk rá időt, hiszen ezekkel a módszerekkel azonnali látványos hatást érhetünk el, így már az Újév elérkezését is „évekkel fiatalabban” ünnepelhetjük.

Ráncfeltöltés

Egy kis botox 1×1

A botulinum toxin beinjekciózható formája azáltal segíti elő a ráncok kisimulását, hogy gátolja az idegi impulzusokat, és ideiglenesen megbénítja az izmokat. Fontos, hogy kizárólag olyan bőrgyógyásszal vagy plasztikai sebésszel végeztessük el a kezelést, aki megfelelően szakképzett és gyakorlott, hiszen pontosan ismernie kell az arc felépítését, vonalait és az esztétikus megjelenés kritériumait az optimális eredmény elérése érdekében. A mindössze néhány percig tartó beavatkozást megelőzően elengedhetetlen egy alapos konzultáció az orvossal. Az injekciók hatása már három nap után észrevehető, egy-két hét alatt éri el maximumát, majd  3-6 hónapig tart. A botox-szal kezelt páciensek 75%-a tér vissza a hatóidő lejártával újabb injekciókért. Fontos tudni, hogy az ismételt kezelések hatása egyre tovább tart és egy idő után a kezelt izom „leszokik” a mozgásról, vagy annyira elgyengül, hogy nem képez többé mély ráncot.

Botos kezelés

Miért szeretjük a hialuronsavat?

A legnépszerűbb feltöltő anyagokat szintetikus hialuronsavból készítik. A természetes formájában a bőrben megtalálható hialuronsav megköti a bőrben lévő vizet, feszességet biztosít a bőrnek, csökkenti a ráncokat és kontúrt ad, határozottabbá téve az arcvonásokat. Az egyszerű és villámgyors, minimális beavatkozással járó módszerrel nem csupán kisebb mimikai ráncok eltüntetését, de mélyebb rétegekben keletkező ráncok feltöltését is el tudják végezni. Ilyen például a függőlegesen futó orr-ajak barázda (nazolabiális redő) vagy a szemöldökök közti haragos ránc (glabella). A kezelés fél óránál rövidebb és természetesen csak alapos konzultáció után végezhető el. A hatása körülbelül fél-egy évig tart. Bővebb információ: www.royalclinics.hu

Kapcsolódó bejegyzések