Legyél a saját márkád!

2017 március 22.
Legyél a saját márkád! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A smink az önkifejezés egyik eszköze: erőt és magabiztosságot ad, arra ösztönöz minket, hogy merjük felvállalni egyéniségünket, hiszen ez különböztet minket másoktól, ez tesz minket egyedivé, megismételhetetlenné.

Az AVON legújabb dekorkozmetikai márkája, a mark. ezt a gondolatiságot testesíti meg. A mark. névvel jelzett termékek segítségével biztosan kitűnünk majd a tömegből. A merész árnyalatok, az extravagáns színű rúzsok és a csábítóan dús pillák elmaradhatatlanok a modern, trendi sminkmárka soraiból. A termékpalettához a már jól ismert, népszerű termékek egy része is csatlakozik, amelyek új, extravagáns külsőt kaptak. Ezen felül további izgalmas smink újdonságokkal fog bővülni hónapról-hónapra a mark. színes kínálata.

Mark MOOD_kicsi

mark. Spectralash szempillaspirál: szabályozhatóan dús pillák

Minden nő szereti a dús, már-már műszempilla hatású pillákat, de van, amikor a visszafogottabb stílusra vágyunk. Ilyenkor viszont egy szempillaspirál nem elégíti ki a változó igényeinket. Ennek most vége! A mark. első fantasztikus újdonsága a mark. Spectralash szempillaspirál, amely különlegessége, hogy egy szempillaspirálon belül három dúsító fokozat közül választhatunk. Ehhez csupán a megfelelő számú fokozathoz kell tekernünk a tubust attól függően, hogy dús, dúsabb vagy szuperdús hatást szeretnénk elérni. Bármelyik hatásra is vágyunk, abban biztosak lehetünk, hogy a spirálunk nem pereg, nem csomósodik, és nem maszatolódik, így sminkünk végig makulátlan marad.

Mark MOOD-kicsi

mark. alapozó hatású porpúder: alapozás és púderezés egy lépésben

A mark. legújabb 2 az 1-ben alapozó hatású porpúdere a sietős reggelek megmentője lehet, hiszen egyesíti az alapozó és a púder legfőbb előnyeit. Könnyed, 100%-ban természetes ásványi pigmenteket tartalmazó formulája egyszerre segít kiegyenlíteni a bőr tónusát és elfedni a bőrhibákat, miközben ragyogóvá teszi az arcbőrt. Öt árnyalatban kapható, melyek közül mindenki megtalálja a bőréhez leginkább illőt.

Mark MOOD (6)_kicsi

mark. tubusós szájfény: ragyogó ajkak

Közeledik a tavasz, aminek közeledtével ideje leváltanunk a sötét, matt rúzsainkat vibráló, vizesen csillogó szájfényekre. A mark. új tubusos szájfények vidám, gyümölcsös színeivel nem nyúlhatunk mellé, akár a természetes, akár a feltűnő, élénkebb színek szerelmesei vagyunk.

Kapcsolódó bejegyzések