Lágy pasztell színekkel hódít a Cango&Rinaldi

A Cango&Rinaldi a Vintage Gardenben, virágzó cseresznyefák alatt mutatta be legújabb, tavaszi-nyári kollekcióját. Csángó Tamás ismét fantasztikus darabokat tervezett, melyek többsége pasztell árnyalatban kapható majd.

Ahogy eddig is, úgy most is csillogás, elegancia és kimagasló minőség képviseli a márkát, ám a tavaszi-nyári kínálatba már többségében a pasztell színek dominálnak. A Cango&Rinaldi kollekció most is a Swarovskival karöltve valósította meg pazar cipő és táska kínálatát, amelyben szerepet kapnak a meseszép pasztell kristályok is.

CangoRinaldi_ChicAndCharm

CangoRinaldi_ChicAndCharm

„A törzsvásárlók mellett – akik szeretik a csillogást és a sok díszítést – egy fiatalosabb és letisztultabb világgal új közönség felé is nyitni szeretnénk” – mondta Csángó Tamás, a márka tervezője. „A tavasz trendi pasztell színei mellett hiszek a gyöngyök örök és maradandó vonzerejében.”

CangoRinaldi_ChicAndCharm

CangoRinaldi_ChicAndCharm

A tervező a szokásos bőr és kristály alapanyagok mellett a gyöngyöket is megálmodta a mesés táskákra és cipőkre, ráadásul egy olyan színvilághoz nyúlt, amely eddig nem jellemezte a márkát. A babarózsaszín és babakék édeskés árnyalatai ráadásul nem csak az ékszereken, de a lábbeliken és táskákon keresztül is üdeséget hoznak a viselőjük életébe.

Aki még több vagányságra vágyik, azoknak a márka rattan jellegű táskái is tetszeni fognak. Ráadásul platform talpú szandálon is megjelenik ez a motívum, sőt, bakancsot is kaphatunk pasztellrózsaszín rattan kivitelben. Ahogy Dukai Reginától megtudtam, készül a saját kollekciója is, amely egyszerre lesz nőies és vagány. A kollekció darabjaiban megtalálunk majd rattan táskákat, de egy kis vagányságot is, amelyet szegecsek formájában öltenek alakot.

CangoRinaldi_ChicAndCharm CangoRinaldi_ChicAndCharm

A márka állandó modellje, Kulcsár Edina is megjelent a sajtótájékoztatón, és mint megtudtuk, a négyéves közös munka minden pillanatát élvezte, hiszen nem csak önmagát adhatja, hanem modellként is megmutathatja tehetségét a kampányfotók révén.

CangoRinaldi_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések