La Petra – mesés ékszerek kislányoknak

A design, a stílus és az innováció a LA PETRA filozófiájának fő koncepciói, akik eredeti és kiváló minőségű termékeket gyártanak.

Az alapítók 1999-ben kezdtek bele egy ezüst ékszerekkel foglalkozó vállalkozásba Spanyolországban, majd 2005-ben dobták piacra ezt a cuki márkát, amelyet szeretett csivavájukról, La Petrának neveztek el. Nem is lehetne édesebb története egy olyan cégnek, amely kislányok számára gyárt arany- és ezüst ékszereket. A logóállatkájuk pedig egy masnis kiscsibe.

_MG_9830

Finom darabok édes motívumokkal

Minden egyes darab kézzel zománcozott, egyedi és trendi ezüst ékszer (silver 925). Az ékszer kollekciók közül megtalálhatóak makramék, fülbevalók, gyűrűk, karkötők, nyakláncok. A kislányok egyik kedvence például az unikornis és a hercegnő kollekció, de megtalálhatóak a karácsonyt, a halloweent vagy éppen a húsvétot idéző ékszerek is.

“Hercegnő vagyok!”

Sokszor halljuk ezt a kislányoktól, akik szívesen rajzolnak hercegnőt, öltöznek hercegnőnek, és sok ksilányt becézgetünk hercegnőnek. A lánykák legtöbbje imádja a szőke hajú, kék szemű, csodaszép babákat, akik habos-babos ruhában pompáznak és szabadidejükben békákat csókolnak királyfivá. A La Petra márka jóvoltából már ékszerként is ékesíthetik kislányunkat ezek a mesés szereplők.

LaPetra_10

Unikornis őrület

Az unikornis mánia a La Petra ékszereit sem kerülhette el, külön kollekciójuk épül erre a fantáziavilágra. Ha a te kislányod is szereti ezt az űbercuki figurát – vagy éppen te magad -, akkor érdemes ellátogatni a Fashionwatch Teréz körúti vagy a Camponában lévő üzletébe.

 

Kapcsolódó bejegyzések