Könnyed és játékos őrület Katy Perry-től

Katy Perry Mad Potion parfüm lenyűgöző hatású keleties-pézsmás kreáció, melyben gazdagon tobzódik az édes-krémes vanília. Az elbűvölő ámbra és a jázminszirmok kettőse titokzatos és játékos kicsengést ad a kompozícióhoz.

Katy-Perry-Mad-Potion-Fragrance-800x480

Katy Perry Mad Potion illata magával ragad, amit a köré font kampány is tökéletesen érzékeltet. Katy a varázsló szerepét játssza, árasztja ránk azt a vidám őrültséget, mely körülötte lebeg, s mindezt varázskalapjába teszi. S ahogy a repülő cica, a kocka, a csillagok és holdak is a kalapba kerülnek, megszületik az igéző Mad Potion.

Fejillat:            tahiti vanília orchidea, almával bolondított pézsma, rózsaszín bazsarózsa

Szívillat:          madagaszkári Bourbon vanília, krémes pézsma, jázminszirmok

Alapillat:         mexikói vaníliabab, varázslatos pézsma, ámbra

Parfümőrök: Stephen Nilsen, Natasha Cote, Givaudan

KP_MAD POTION_BTTL_100ML

A parfüm üveg design-ját a klasszikus kerek illatüvegcsék ihlették. A palack zúzmarás bevonata és  az áttetsző, csillogóan lila illatszer mesésen ragyog , míg az üveg karcsú nyakán körbefutó szeszélyes csíkok szinte az őrültség érzetét keltik. Az üveg formája olyan, akár egy régi gyógyszertári üvegcse, elejét dombornyomású viaszpecsét díszíti. Az ezüst csillámokkal töltött kerek kupak mintha varázslatos csillagport tartalmazna, a pöttyökkel díszített egyedi, fekete doboz érzékelteti a Katy Perry Mad Potion parfüm mágikus erejét.

Kapcsolódó bejegyzések