Kölnik a hidegebb évszakra

A hideg évszakhoz illően a 4711 illatház a kedvelt Acqua Colonia illatsorozat segítségével ebben az évben is bemutat két jótevő alkotókkal teli limitált kreációt, Cotton & Almond, valamint Pomegranate & Eucalyptus változatban.

Exkluzív, limitált kiadás

A 4711 mindkét új változata, az Acqua Cotton & Almond, valamint a Pomegranate & Eucalyptus illatok az aktuális szezonális kiadást az elmúlt évek sikeréhez kötik: ismét egyesül a téli hónapok hűvös oldala a meleget sugárzó, jótevő nüanszokkal. Ezáltal egy izgalmas olfaktorikus kontraszt jön létre, amely a két világ legjobbját egyesíti – és a kölni könnyűségét a parfümös igénnyel télen is átélhetővé teszi akkor, amikor testi és lelki nyugalmat keresünk, és nagy szükségünk van a lágy hangulatjavítókra. Az új szezonális kiadás kellemes pillanatokat teremt, amelyekben a pamut és a mandula hízelgő aromája áthat bennünket, vagy a gránátalma és az eukaliptusz élénkítő és friss illata új energiát ad.

Cotton & Almond – megnyugtató

A lágy, krémes mandulatej akkordjait finoman átfogja a bolyhosan selymes pamutvirág. Az illatban a pamut és a mandula együtt bontja ki szépségét és egyetlen kellemes kompozícióvá olvadnak össze. A kreáció puha takaróként karol át minket, miközben jó közérzettel és biztonsággal ajándékoz meg minket. Ez a puha, fehér bársonyosság varázslata.

4711AC_SE19_Mood2

Pomegranate & Eucalyptus – élénkítő

Zamatosan érzéki gyümölcsjegyek egyesülnek a frissítő élénkséggel – éppúgy, mint egy bátorító mosolyban egy fagyos téli napon. A kompozíció segítségével lendületbe jövünk, hiszen a gránátalma gyümölcsös-savas illata aktiválja az érzékeket, és az eukaliptusz aromás-füves frissessége kitisztítja a fejünket. Mindkét divatos összetevő az egészséget és a jó közérzetet szimbolizálja, és energiát adó illattá egyesül, amely új erőt kölcsönöz.

4711AC_SE19_Mood5

Ízléses, természetközeli

A hideg évszakhoz illően az üveget és a csomagolást fagyos-ezüstös hangsúlyok díszítik. A Pomegranate & Eucalyptus színkódját az életörömöt sugárzó intenzív, meleg piros szín határozza meg, míg a Cotton & Almond elegáns fehérben mesél illatos téli mesét. A dobozon a botanikus illusztrációk hatékonyan érvényesítik a természetes összetevőket. Két stílusos illat, melyet a természet ihletett!

Kapcsolódó bejegyzések