Klasszikusok újragondolva

2018 augusztus 3.
Klasszikusok újragondolva bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A PANDORA jellegzetes dizájn elemeit – a szívet, a logót és a pavé részleteket – újra értelemző PANDORA Signature kollekció,  olyan ékszereket kínál, amelyeket kedvünkre kombinálhatunk, megfordíthatunk, állíthatunk, vagy üzenetek betűzésére használhatunk.

A modern nő sokoldalú stílusa által ihletett PANDORA Signature sorozat kortalan, időtlen, nőies és játékos hangulatú ékszereket kínál. Nincs olyan nő, aki kétszer egymás után szeretné viselni ugyanazt a megjelenést, és a PANDORA forgó szívei nyaklánc személyre szabhatóságával ezt a sokoldalúságot szolgálja.

Pandora Signature_ChicAndCharm

A négy különböző kombinációban viselhető kerek ékszer egy sterling ezüstből készült forgó logós medállal rendelkezik. Minden, amire szüksége lehet egyetlen dizájnban: a külső gyűrűt csillogó pavé kövek díszítik, míg a forgó középpontot egyik oldalon a márkalogó, a másikon pedig a jellegzetes szív alakú bemetszések díszítik. Az új ékszereket sokféleképpen lehet viselni, és az elemek áthelyezésével vagy megfordításával számtalan személyes megjelenés hozható létre.

1

A sorozat új gyűrűje, a PANDORA forgó szívei szintén sokoldalú: az áttetsző kövek sora oldalirányban mozgatható a sterling ezüst gyűrűn, így hangulatától függően a PANDORA logós oldalukat, vagy a szív alakú bemetszésekkel díszített oldalukat mutathatja kifelé.

6

A hozzá illő fülbevalók ötféleképpen viselhetők: a kétdimenziós dizájn központi körén a PANDORA logó és a szív alakú bemetszések láthatók, míg a külső kört csillogó kövek díszítik. A fülbevalók cserélhető elemeinek áthelyezésével, megfordításával vagy eltávolításával számos stílus hozható létre, melyekkel kedvünkre kísérletezhetünk.

Kapcsolódó bejegyzések