Kényeztető ajándék tippek a Weledától

Ha olyan szerettednek vásárolnál karácsonyi ajándékot, aki érzékeny bizonyos mesterséges összetevőkre, akkor most mutatunk néhány olyan kozmetikai terméket, amellyel biztosan sikered lesz. A Weleda kiváló minőségű kozmetikumai kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, így ha ezek közül választunk, azt biztonsággal használhatják a megajándékozottak.

kenyezteto ajandekok (2)

Borotválkozáshoz ajánljuk

A férfiak nagy része bizonyos időközönként – a legtöbben nap mint nap – borotválkozik. Borotválkozás során az arcbőr nagy igénybevételnek van kitéve, ezért különösen fontos a kozmetikumok kiválasztása. A Weleda borotvakrémje tartós és krémes habot képez, mely elősegíti a kíméletes, alapos borotválkozást. Árvácska, kecsketej és mandulatej kivonatai ápolják és védik a borotválkozás miatt igénybevett bőrt. A borotválkozás utáni balzsamban megtalálható kamillakivonat és mirha pedig kíméletes módon ápolja a bőrt, ráadásul gyengéd, kellemesen frissítő illata van. A csomagolást is megoldhatjuk férfiasan, a becsomagolt ajándékra kössünk szalagból nyakkendőt, ezzel igazán egyedivé tehetjük a karácsonyi meglepetést.

Leghidegebb időben is ápolja a bőrt

A téli időszakban különösen fontos, hogy figyelmet fordítsunk a bőrápolásra, hiszen a hideg még az egyébként kevésbé érzékeny bőrt is megviseli. A Coldcream ápolja a száraz bőrt, puhává és selymessé varázsolja, táplálja és védi a zord időjárással szemben. A gazdag növényi olajok és az értékes méhviasz megvédik a bőrt a kiszáradástól, a valódi értékes rózsaolaj pedig finom illatot kölcsönöz. Tökéletes ajándék családunk nőtagjai számára.

kenyezteto ajandekok

Fájós baba pocakra kiváló megoldás!

Természetesen a legkisebbekre is gondoltunk. A kisbabák az első három hónapban gyakran szenvednek hasfájástól. Erre az időszakra nyújthat segítséget a Weleda Baba masszázs olaj, amely jótékony mandulaolaj alapú, finoman összehangolt keverék, amelyet kifejezetten pihentető hasmasszírozásra fejlesztettek ki. Megtalálhatók benne a majoránna, a római kamilla és a kardamom természetes illóolajait, ezek hagyományosan emésztésserkentő anyagok. Az olajjal való gyengéd hasmasszírozás segít megtalálni a gyermeknek a biztos életritmust, amely egy harmonikus fejlődéséhez szükséges.

Kapcsolódó bejegyzések