Kényelem és fenntarthatóság kompromisszumok nélkül a sport világában is!

2021 január 6.
Kényelem és fenntarthatóság kompromisszumok nélkül a sport világában is! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezzel a jelszóval indította az idei évet a C&A, és egyben bemutatta legújabb Athleisure kollekcióját, ami a fenntarthatóság égisze alatt kényelmes sport ruházatokat takart három kollekció keretén belül: női basic, XL méret és Clockhouse kínálatában.

A korábban már bemutatott fenntartható kasmírdarabok és a fenntartható fürdőruhák mellett a C&A mostantól elegáns sportruhákat is értékesít újrahasznosított anyagokból.

Az ötlet egyszerű: ötvözzük a funkcionalitást, a kényelmet és a dizájnt, és modern és egyedi megjelenést kapunk, ami nem csak az edzőterembe illik, de a mindennapi életben is bátran viselhető.

Az elmúlt hónapok rámutattak arra, mekkora szükség és igény van az olyan szabadidős viseletekre, amiket nem csak sportolás közben tudunk hordani, hanem kényelmes társaink lehetnek az otthonunkban töltött napok során is.

A C&A fenntartható sport kollekciójában nem csak azok találják meg a számunkra tetsző darabokat, akik kényelmes és puha felsőkre, nadrágokra vágynak, de azok számára is ígéretes kollekciót jelent, akik a tudatosságot tartják szem előtt.

KW01_WomenXL_Athleisure_Look_03_1138_edited

A kollekció darabjait egyaránt viselhetjük egy jóga stúdióban, az edzőteremben vagy az utcán: az új szabadidős stílusok lehetővé teszik, hogy a rugalmas és kényelmes ruhákat egymással kombináljuk. A kék és a szürke pasztell árnyalatai ideálisak az elegáns és sportos megjelenéshez. Akik pedig az élénkebb színeket kedvelik, bátran keverjék a kínálatban található fekete és tintazöld színekkel.

Kapcsolódó bejegyzések