Kényelem és az öko-struktúra jellemzi a Reserved tavaszi ruháit

A RESERVED 2020-as tavaszi kollekciójának egyik legfontosabb mondandója, hogy a kevesebb néha több. Az egyszerű és letisztult styling alapját néhány basic darab és a szezon elengedhetetlen kiegészítőinek kombinációja adja. A hangsúlyt a színekre, a pazar sziluettekre, az anyagok minőségére és az egyéni karakter kiemelésére helyezték a márka tervezői.

Reserved tavaszi kollekció

Előtérbe kerül a funkcionalitás, a kényelem és az öko-struktúra fontossága: a jó ruha valójában olyan, mintha a második bőrünk lenne, ez annak a stílusosságnak a receptje, amelyet a RESERVED népszerűsíteni fog idén tavasszal.

Az új kampány főszereplői mind nemzetközileg elismert divatikonok: Adesuwa Aighewi, Saskia de Brauw, Sara Grace Wallerstedt vagy Rockwell Hardwood, bár egymástól eltérő szépségtípusokat képviselő modellek, akik más-más kultúrából érkeznek, mégis azt jelenítik meg a mai divat világában a legfontosabb: az individualizmust.

A 2020-as tavaszi női kollekciót a könnyedség jellemzi – az átlátszó fekete blúz túlméretezett, puffos ujjaival, az oversize pasztell színű ballonkabát, a magas derekú nadrágok és a magassarkú cipők mind a nőiességet hangsúlyozzák.

Ezek azok a klasszikus,  örök darabok, melyek újraértelmezik a vintage divat fogalmát. Stílusos és kifejező, viselője nem retten meg a térd alatti szoknyáktól vagy a magas, széles garbónyaktól, hisz az érzékiség, a ruhák részleteiben és viselésének módjában mutatkozik meg. Kivágott csizmák, amelyek felfedik és sejtetik a láb bizonyos részleteit, a meztelen testre felvett kardigánok vagy a rövid ujjú kabátok már önmagukban is elbűvölőek. A sifon ruhák és sálak virágmintái pedig romantikus mégis kortárs hatást kölcsönöznek a kollekciónak.

Kapcsolódó bejegyzések