Tukánnal és menyasszonyi kollekcióval vár a Kazar

2018 június 14.
Tukánnal és menyasszonyi kollekcióval vár a Kazar bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Május végén megnyitotta kapuit a Kazar legújabb üzlete, az Arena Mallban. A fergeteges nyitó bulin a márka nagykövetei is részt vettek, és egyben betekintést nyertünk a legújabb trendekbe is.

Az Alleé Bevásárlóközpontban és a Váci utca 28 szám alatt található üzletek után egy újabb szalon nyílt meg, ahol az immár 20 esztendős múlttal rendelkező KAZAR legújabb modelljeit mutatja be.

Kazar_ChicAndCharm

Kazar_ChicAndCharm Kazar_ChicAndCharm

A karakteres és trendkövető modellek számára egy exkluzív, stílusosan berendezett szalon ad otthont. Ahogy megtudtuk, a 2018 tavasz/nyár kollekcióban a hölgyek minimalista, monokróm ajánlatokat fedezhetnek fel a szezon legmodernebb színeiben – lila, égkék, piros vagy fehér, valamint a nyár slágere – fémes bőr színben.

Kazar_ChicAndCharm

A Kazar a természet vagy a művészet által ihletett kifejező mintákat részesíti előnyben. Az egzotikus kígyóbőr motívum, a nyomtatott tukán és lepke kép, a színes hímzett papagájok, vagy a pop art stílusú nyomtatványok a stílus hangsúlyozásának csak néhány példája.

Kazar_ChicAndCharm

Nem feledkeznek meg a klasszikus stílus kedvelőiről sem – a kollekció a visszafogottabb színek és a hagyományos fazon kedvelői számára is számos terméket tartogat. Új vonal is napvilágot látott: az esküvőkre készülőknek mindenképpen érdemes ellátogatni a nagy nap előtt, hiszen a menyasszonyi cipők és táskák csodálatos választékából válogathatnak.

Kazar_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések